Septembrie 26, 2017
Megan Markle și Prințul Harry - prima apariție publică!
Momentul s-a petrecut după aproape un an. Megan l-a însoțit pe iubitul său la Invictus Games de la Toronto!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Megan Markle și prințul Harry sunt într-o relație de un an, însă, până mai ieri, aceștia nu apăreau împreună la evenimentele oficiale. În luna mai, actrița la însoțit pe prinț la competițiile polo, iar recent - la deschiderea Invictus Games de la Toronto, însă cu toate acestea cei doi au fost rezervați în momentele petrecute împreună și nu i-au lăsat pe fotografi să îi pozeze.

 

 

A post shared by Harper's Bazaar UK (@bazaaruk) on

 

În cele din urmă, aseară Megan și Harry pentru prima dată au ieșit în lume împreună. Cuplul a vizitat ziua a treia a concursului, fondatorul căruia este însuși Harry.

 

 

Așezați în tribună, actrița și prințul nu ascundeau sentimentele – ei se țineau de mână și râdeau. Apropo, în aceste zile, Harry a sosit, în mod special, în Canada pentru a organiza o surpriză iubitei sale și a vizita filmările serialului "Forța Majoră", în care ea participă.

 

 

Prințul Harry și actrița Megan s-au cunoscut în vara anului 2016 la unul dintre evenimentele de caritate. Aproximativ în luna decembrie cu acordul bunicii lui, Regina Angliei, cuplul urmează să se căsătorească.



citeste și
SQL exec time = 0.96515154838562