Martie 17, 2017
Top 6 actrițe care adora să se filmeze nud!
Unele actrițe de renume se pot lăuda cu faptul că la un moment dat în viața lor și-au permis să se filmeze nud. Munca lor a fost făcută la înălțime și au apreciat-o milioane de telespectatori din întreaga lume. Află numele celor mai îndrăznețe actrițe!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Monica Bellucci

Este o actriță și un modelul italian incredibil de frumoasă și senzuală. Chiar și la vârsta ei, departe de anii de tinerețe, actrița face ca inima multor bărbați să spargă coșul pieptului. Frumoasă din cale afară, Monica a împodobit cu senzualitatea și cu formele sublime ale corpului său numeroase filme precum: „Le pacte des loups”, "Malena", ș.m.a.

 

Eva Green

Imaginile ecranizate ale actriței franceze sunt întotdeauna atractive, și pe alocuri ispititoare. Succesul Eva Green devine extraordinar în astfel de filme ca „The Dreamer” și „300: Rise of an Empire.”

 

Kirsten Dunst

Regizorul celor mai controversate filme a reușit să filmeze delicata și romantica actriță în filmul său "Melancholia". Și de asemenea, îți recomandăm să vizionezi filmul Sofiei Coppola, "Maria Antoaneta", cu Kirsten. Pregătetește-te să vezi câteva episoade erotice!

 

Milla Jovovich

Și aici, Milla are un șir întreg de filme cu un conținut ușor erotic. Actrița transformă filmările într-o artă. Milla poate fi admirată în filme ca: ".45" și „Return to the Blue Lagoon”

 

Amanda Seyfried

Rolurile actriței în multe filme sunt de dreptul provocatoare. In filmul "Chloe", actrița joaca rolul unei fete de companie, iar în "Layvleys" este o actriță porno.

 

Charlize Theron

Actrița în filmul "Head in the Clouds” apare sub imaginea unei fiare albe. Picioarele ei ideale, sânii goii și zâmbet îmbietor pot fi admirate în filmul „2 Days in the Valley”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.664443731308