Februarie 27, 2017
Ce emoții au SunStroke Project pentru Eurovision-2017!
Așa dar la „Eurovision-2017” vor merge SunStroke Project!!! Felicităm prietenii noștri cu o prestare ideală în finala selecției naționale. Astfel echipa AQUARELLE a decis să afle care sunt emoțiile băieților de la SunStroke Project și ce planuri au pe viitor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu piesa „Hey Mamma” interpreții vor prezenta Moldova în prima semifinală a concursului internațional de muzică, care va avea loc în Kiev pe 9 mai.

De menționat că pe primul loc au fost SunStroke Projet împreună cu Ethno Republic & Surorile Osoianu — fiecare au obținut câte 22 de puncte. Votul finat l-a dat juriul care și a asigurat victorii formației SunStroke Project.

„Suntem încă copleșit de emoții!!! Suntem foarte încântați de această victorie. Pe tot parcursul concursului am fost la același nivel cu Ethno Republic & Surorile Osoianu. Cu toate că am fost trupa favorită, dar până la final, desigur că, nu eram convinși vom fi sigurii la finaul acestei „curse”. Nu pot fi descrise prin cuvinte emoțiile care au cuprins întreaga echipă, după anunțarea rezultatelor. Desigur am plecat cu toți să sărbătorim această victorie și m-am reîntors pentru că acasă mă aștepta soția mea însărcinată, care de asemenea era nespus de bucuroasă pentru victoria noastră”, - ne-a împărtășit solistul trupei Serghei Ialoviţchii.

Serghei de asemenea a remarcat faptul că selecția din acest an pentru participarea la Eurovision-2017 s-a petrecut într-o atmosferă prietenoasă și plăcută. Interpreții s-au felicitat reciproc și s-au susținut în timpul concursului. „Și pentru că au mai participat anterior la Eurovision ne este familiară ambianța concursului”, - a mai adăugat Serghei.

Amintim că trupă SunStroke Project au participat la Eurovision-2010 la Oslo.

Le urăm succese formație SunStroke Project în semifinala de la Kiev!

Băieți vă ținem pumnii!




citeste și
SQL exec time = 0.95214748382568