Ianuarie 23, 2017
5 lucruri importante despre alimentele înghețate
Deseori evităm alimentele înghețate, considerând că nu sunt sănătoase. În continuare, vom distruge miturile, înlocuindu-le cu adevărul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  1. Toate mineralele și vitaminele se păstrează. Este dovedit științific! Proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale- toate pot fi congelate.
  2. În fructele congelate vara putem avea mai multă încredere decât în cele pe care le vedem iarna pe rafturile supermarketurilor. Adesea, ele sunt cultivate în seră, folosindu-se substanțe chimice dăunătoare.
  3. Țineți minte: consumarea alimentelor reci este foarte dăunătoare. După dezghețare, încălziți produsul până la temperatura camerei, dacă doriți să-l consumați crud. În caz contrar, produsul trebuie supus tratamentului termic.
  4. Alimentele congelate se înăcresc rapid din cauza dezghețării lichidului intracelular, care descompune rapid peretele celular și devine un mediu excelent pentru înmulțirea bacteriilor dăunătoare. De aceea, cu toate că experții recomandă consumarea alimentelor congelate, acest lucru trebuie făcut cât mai repede posibil.
  5. Proprietățile gustative ale cărnii nu se schimbă după congelare, ba chiar se îmbunătățesc.


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3344917297363