Aprilie 23, 2021
10 actori care au anunțat că sunt gay!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Milioane de femei sunt înebunite după acești bărbați, însă ei sunt "dintr-o altă ligă". 10 actori care au anunțat că sunt gay.

Acești actori de la Hollywood sunt considerați, pe bună dreptate, unii dintre cei mai frumoși bărbați din lume. Dar adevărul este că aceștia și-au declarat homosexualitatea în momente diferite. Să vedem după cine plâng femeile degeaba și cine joacă "pentru o altă ligă". 

Actorul Daniel Craig nu și-a  recunoscut în mod deschis homosexualitatea, dar tabloidele și-au făcut treaba- în urmă cu câțiva ani, fostul James Bond a fost remarcat în campania unui bărbat puternic într-unul dintre barurile gay din California. Ce lovitură pentru iubitorii agentului special britanic! Cu toate acestea Craig a dezmințit zvonurile despre homosexualitate după ce Rechel Weisz a născut copilul lor comun.

Kevin Space a spart inima femeilor de două ori în 2017- mai întâi prin faptul că a anunțat că nu era deloc de ele, apoi prin participarea sa la un scandal de hărțuire sexuală. Urmările acestui scandal a lăsat consecințe pentru vedeta "House of Cards" și "American Beauty". 

Rolul principal din sitcomul "How I Met Your Mother", Neil Pstric Harris, este de fapt un soț fidel și un tată grijuliu. El are o relație cupartenerul său, actorul David Bartka, de peste un deceniu. Și acum câțiva ani în urmă au apelat la serviciile unei mame surogat și au devenit părinți a doi copii. 

Starul din "Hobbit" și "Fast and the Furious", actorul Luke Evans, nu și-a ascuns niciodată sexualitatea. Și în 2017 a apărut copii "Frumoasa și bestia" cu Emma Watson în rolul principal. 

Actorul britanic Ben Whishaw a devenit celebru pentru rolul său în adaptarea cinematografică a romanului "Parfumierul" a lui Patrick Suskind. Inimile femeilor din întreaga lume s-au topit de frumusețea și talentul lui Whishaw, din păcate tânărul actor s-a dovedit a fi gay, însă acest lucru n-a fost un obstacol pentru cariera sa în Anglia și la Hollywood. 

Xavier Dolan este aproape unica speranță a arthouse-ului european. Filmele sale ating adesea problemele comunității LGBT, în special, în 2016, a fost lansat medaliatul Festivalului de Film de la Cannes, filmul "Este doar sfârșitul lumii" despre relația unui tânăr gay cu familia sa. 

Cine ar fi crezut că acest tip latino fierbinte nu este deloc interesat de fete? Dar adevărul este amar: Richy Martin este gay. Până în 2010 artistul a refuzat să vorbească despre orientarea sa: "Mă bucur să vă informez că sunt un om homosexual fericit. Sunt foarte fericit că sunt cine sunt.", a spus el ulterior. 

Strict vorbind, personajul lui Jim Parsons din seria TV "The Big Bang Theory" nu poate fi numit bărbat care face furori în rândul femeilor. Jim Parsons însuși a anunțat că este gay în ajunul celei de-a 40-a aniversari, spunând că a fost fericit cu partenerul său Todd Spivak, de mulți ani. În 2017, cuplul s-a căsătorit conform canoanelor religioase evreiești. 

Un american cu rădăcini italo- irlandze, Zachary Quinto a apărut intr-o mulțime de filme, dar este renumit pentru rolul său de capitan Spock în seria reînviată Star Trek. Iar în 2015 revista Vogue i-a recunoscut pe actor și pe partenerul său, modelul Miles McMillan, ca un cuplu. 

Vedeta serialului "Prison break", britanicul Wentworth Miller, de câțiva ani, a fost întruchiparea visului unei femei cu un jock brutal în tatuaje. În 2013 a anunțat că e gay, potrivit acestuia, în tinerețe Miller a încercat să se sinucidă- din cauza aitudinii intolerante din societate față de homesexuali.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84971857070923