Octombrie 03, 2016
Margot Robbie - O nouă stea a Hollywoodului
Regizorii celebri îi prezic faima lui Audrey Hepburn. Ea se filmează cu personalități marcante precum Will Smith și Leonardo DiCaprio, iar portretul ei înfrumusețează coperta revistei Vogue.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu o astfel de onoare se aleg doar vedetele cu nume răsunătoare în toată lumea. 

În acest an au fost difuzate 3 filme cu apariția ei: The Legend of Tarzan, The
reporter, Suicide Squad
, filme ce au devenit hituri.

Chiar dacă este frumoasă și faimoasă, Margo nu suferă de niciun fel de vedetism: în timpul filmărilor peliculei The Legend of Tarzan, la Londra, în weekend-uri actrița a zburat în Amsterdam, unde trăia la un hostel ca o turistă obișnuită, cu trenul s-a deplasat la festivalul din Irlanda de Nord unde a înoptat într-un cort. În viața de zi cu zi Margot poartă haine modeste ale brandurilor puțin cunoscute, glumind că fiind așa îmbrăcată nimeni n-o va recunoaște. „Este foarte comod! Iar dacă am nevoie să mă transform într-o vedetă, e destul să încalț pantofii cu toc, să-mi pun o rochie pe mine și voila!'', a spus Margot.

Margot povestește despre cum se face o carieră la Hollywood, despre filmul Suicide Squad și de ce i-a dat o palmă lui Leonardo DiCaprio.

Margot, în acest an au ieșit 3 filme cu participarea Dvs. Care sunt cele mai memorabile momente?

- Acest an s-a dovedit a fi unul foarte tensionat, și nu știu dacă mă voi putea obișnui cu acest stil de viață. Filmările presupun interacțiuni cu foarte mulți oameni, ceea ce e și o ocazie excelentă de a învăța ceva de la ei și de a-mi deschide orizonturi noi. Fiecare proiect în care urmează să mă implic îl tratez cu o deosebită exigență. După filmul The Wolf of Wall Street mi-am promis că voi lucra doar cu acei regizori care percep foarte bine psihologia feminină și până când îmi reușește acest lucru. (Zâmbește)

Citește continuarea în revista AQUARELLE din octombrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7088782787323