Noiembrie 10, 2016
Cum se poartă corect tocurile
Potrivit statisticilor, astăzi încălțămintea cu tocuri înalte este una din principalele motive care provoacă multe boli picioarelor femeilor. Încălțămintea cu toc de 10 centimetri este în stare să crească presiunea asupra călcâielor cu 75%!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Să uiți de durere și disconfort este posibil, urmărind anumite reguli.

Tocurile cui

Pantofii cu tocul cui sunt preferații noștri- îi poți purta cu ușurință, dar trebuie să ne gândim la cât sunt de comozi. Pontofii combină frumusețea și confortul, însă dacă tipul de pantof este doar frumos și te strânge sau te incomodează, este timpul să nu-i mai porți.
 

Nu purta tocuri înalte în fiecare zi!

Pentru a nu crea o povară pentru spate este necesar să alternezi tocurile cu încălțămintea fără toc înalt. Dacă ai încălțăminte comodă și de calitate, este necesar să o încalți de 2-3 ori pe săptămână.

Nu purta toată ziua pantofii cu toc!

Această regulă este valabilă în special pentru zilele în care trebuie să mergi sau să stai în picioare. Dacă agenda zilei prezintă un eveniment important și este important să ai o prezență elegantă, atunci cu siguranță trebuie să porți tocuri. Dar după eveniment este indicat să schimbi pantofii cu toc cu alții comozi, pentru a da posibilitatea picioarelor să se odihnească.
 

Picioare umflate, amorțite sau cârcei neașteptați? Ce trebuie să faci

Dacă simți picioarele amorțite după o zi lungă în care ai stat pe tocuri, este necesar să restabești circulația sângelui. Lasă-ți pantofii și fă câteva exerciții de gimnastică, spre exemplu: ridică și coaboară călcâiele, alternativ încordând gambele picioarelor.
 

Job-ul la birou

Multă activitate exercitată într-un singur loc sau statul la birou necesită o pauză mică la fiecare oră. Poți pur și simplu să faci câțiva pași prin birou, iar la pauza de masă schimbă-ți pantofii cu unii fară toc și fă o scurtă plimbare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9474883079529