Aroma gustoasă și delicioasă de copturică proaspătă, este probabil unul din cele mai bune indicatoare ale atmosferei magice din timpul sărbătorilor de iarnă. Zahărul Moș Zaharia aduce în viețile noastre bucurii și plăcerea de a comunica cu oamenii dragi, adâncindu-ne într-o lume de poveste.
Tort de fructe cu iaurt
Iaurt grecesc 10% grăsime - 300 g
Vanilină 100 g
Zahăr alb sau brun de la MOŞ ZAHARIA 100 g
Fructe de padure 300 g
Pișcot 100 g
Lapte 100 ml
Apă 50 g
Mascarpone 200 g
Gelatină 15 g
Fructe la alegere 1 lingură
Esență de fructe de pădure
Alegerea dulce
Zahăr alb în pachețele
Forma convenabilă a produsului este ideală pentru hoteluri, restaurante, cafenele, birouri, conferințe, călătorii, picnicuri.
Zahar alb
Cunoscut de multe decenii. Cel mai popular produs din toate timpurile, cu siguranță, ar trebui să fie în fiecare casă.
1. Amestecăm gelatina cu 50 mg de apă, adăugând treptat laptele cald.
2. Într-un alt recipient amestecăm iaurtul împreună cu zahărul MOŞ ZAHARIA, adăugăm câteva picături de esență de fructe de pădure.
3. Cu acuratețe amestecăm substanțele din cele două boluri
4. Adăugăm mascarpone și fructele de pădure (clătite). Amestecăm.
5. De-asupra punem pișcot. Înmuiem în sirop de zahăr (apa și zahărul MOŞ ZAHARIA).
6. Lăsăm desertul în frigider pe toată noaptea (cel puțin pe 4 ore).
7. Punem desertul pe o farfurie și-l decorăm cu fructe de pădure.
Zahăr brun
Un element important în culinărie, care are un gust de caramelă și o aromă nemaipomenită. O componentă indispensabilă pentru produsele din patiserie, înghețată, glazură. El este folosit, de asemenea, și-n salate, mâncăruri din carne și pește, sosuri dulci și acrișoare, ș.a.
Pudra de zahăr
Pentru cei cărora le place să gătească după rețetele, transmise din generație în generație. Pudra de zahăr are un gust încântător pentru orice desert.
Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE.