Septembrie 24, 2019
Vitamina C salvează pielea după o vară fierbinte
Sfaturi utile de la cosmetologul și esteticianul de la American Medical Center - Mariana Cotaru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vitamina C este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți, inclusiv pentru piele. După o vară caldă, când soarele a fost extrem de fierbinte, vitamina C ajută la revigorarea pielii, în special în zona facială.

 

De ce în septembrie trebuie să vă faceți programare la cosmetolog?

Pentru majoritatea dintre noi, vara este cel mai plăcut anotimp al anului. Dar din păcate, anume vara, pielea are de suferit, căci este expusă la mai mulți factori negativi, unul dintre care este chiar soarele. Radiațiile ultraviolete sunt principala cauză a îmbătrânirii pielii, în special pentru cei care adoră bronzul. Lumina directă a soarelui provoacă îmbătrânirea pielii, hiperpigmentare, deshidratare etc.. Dacă ați petrecut vacanța pe malul mării, cu siguranță că soarele, apa sărată, vântul, nisipul, toate acestea v-au afectat pielea. 

Îngrijirea profesională vă va ajuta rapid și eficient să înlăturați efectele negative ale căldurii de vară. Una dintre cele mai eficiente metode de reabilitare a pielii în zona facială este folosirea vitaminei C.

 

Plusurile vitaminei C

Majoritatea oamenilor cunosc că vitamina ce este un remediu eficient pentru prevenirea și tratamentul răcelilor, dar această vitamină are un rezultat vizibil atunci când este utilizată în cosmetologie.Vitamina C favorizează regenerarea și accelerarea metabolismului pielii. În plus, are alte proprietăți.

 

1 Protecție împotriva radicalilor liberi și a proceselor oxidative. 

2 Efect antistres.

3 Stimularea naturală a fibrelor de colagen și întărirea acestora.

4 Efect exfoliant delicat.

5 Hidratare profundă.

 6 Eliminarea hiperpigmentației. 

7 Revigorează pielea obosită. 

 

Combinații eficiente

Cel mai mare efect este vizibil atunci când este utilizată vitamina C în combinație cu alți antioxidanți și componente benefice. Efect excelent este atunci când sunt utilizate vitaminele А, Е, acidul hialuronic, extracte de aloe vera, rodie, ananas și altele. Fiind utilizate împreună, aceste substanţe îmbunătățesc proprietățile cosmetice, având un efect benefic și rapid. 

Gama de produse cosmetice profesioniste care incud vitamina C, conțin produse de curățare, pilling, tonifiere, creme pentru față și pentru cearcăne, măști și seruri concentrate. În timpul consultației specialistului, acesta va elabora o schemă unicală pentru a atinge un efect maximal.  

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna septembrie 2019, al revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2162744998932