Aprilie 12, 2019
LiserDent: Zâmbetul frumos este disponibil tuturor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lidia Chilari

Medic, categoria superioară, la Liserdent

Studii
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. 
Facultatea "Stomatologie generală".
Stagiu în muncă -  35 ani.

În anul 2002, atunci când am deschis cabinetul stomatologic Liserdent, scopul meu principal a fost - să furnizez servicii dentare calitative și accesibile. Cabinetul stomatologic Liserdent este specializat pe terapie, restaurare și – endodonție. Zâmbetul frumos și dantura sănătoasă a pacienților reprezintă ceea spre ce noi tindem. Datorită tehnologiilor moderne, și a materialelor calitative, avem posibilitatea să lecuim dintele și să evităm înlăturarea acestuia. Tratamentul dintelui necesită o precizie extremă și o mare responsabilitate și profesionalism al medicului. Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor dentare, la Liserdent sunt utilizate binocluri medicale speciale. Acesta este un fel de microscop, care permite medicului să observe defectele dintelui care nu pot fi văzute cu ochiul liber. O imagine exactă și completă a stării dintelui vă va permite să aveți parte de un tratament eficient.

Eu, având o experiență de muncă îndelungată, pot cu precizie să spun că-n ultima vreme, pacienții au început să acorde mai multă atenție sănătății sale orale, vizitează în mod regulat medicul dentist pentru a preveni bolile. Acest lucru contribuie la evitarea multor probleme și, cel mai important, face posibilă prevenirea situațiilor dificile care necesită măsuri radicale. Pacienții noștri sunt încrezători în calitatea serviciilor Liserdent.

 

Alexandru Gavriliuc

Medic stomatolog la Liserdent

Studii

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Facultatea "Stomatologie generală".

Stagiu de muncă - 2 ani.

Una dintre cele mai importante sfere ale jobului meu este restaurarea estetică a dinților. Zâmbetul frumos – nu este doar un semn al dinților sănătoși, ci și motivează încrederea în sine. Restaurarea estetică a dinților vă permite să păstrați frumusețea naturală a zâmbetului sau să modificați neajunsurile. Apropo, un zâmbet frumos nu semnifică neapărat dinții orbitor de albi, culoarea dinților este selectată la fiecare pacient în parte, pentru a corespunde cu aspectul individual al acestuia  Pentru o restaurare estetică reușită a dinților, nu numai componentele tehnice și profesionale sunt importante, ci și o abordare artistică a muncii. Pentru a obține un aspect frumos și natural al dinților, medicul trebuie să fie un adevărat "artist", combinând cu iscusință culorile și formele. Tratamentul precoce vă permite să vă mențineți dinții sănătoși timp de mulți ani.

La Liserdent noi facem tot posibilul pentru ca serviciile stomatologice calitative, să fie  disponibile pentru majoritatea populației. Noi suntem siguri de profesionalismul echipei noastre, și de eficiența metodelor noastre de tratament. 

 

Chișinău,
str. 31 august, 101,
of. 10.
Tel.: 069 245 335
FB: SRL "LISERDENT"

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE  din luna aprilie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87512803077698