Ianuarie 30, 2019
Eduard Galamaga: Despre tendințele actuale în sezonul rece și despre îngrijirea corectă a părului
Stilistul salonului de frumusețe Studio L'Oreal, trainer Matrix TM în Moldova și România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Care sunt principalele tendințe în acest sezon?

În acest sezon sunt în modă coafurile simple. Nu există un model special, fiecare fată poate alege ceea ce i se potrivește anume ei. În ultimii ani, stiliștii au renunțat la coafurile complicate, care au fost în modă acum zece ani, și nu mai folosesc accesorii, broșe sau agrafe cu elemente decorative. În ziua de azi, coafuri pentru evenimente speciale, doamnele și domnișoarele le pot face chiar și în condiții casnice, folosind câteva elemente de bază pentru aranjarea părului. În ceea ce privește vopsirea părului, accentele colorate rămân la fel de populare, mai ales în această iarnă. Tonul cel mai în vogă este movul, anume această culoarea a fost denumită de către Institutul Pantone, culoarea anului  2018. Movul este folosit atât în formă pură, cât și în combinație cu alte nuanțe: roz, gri, albastru. Este extrem de impresionant în combinație cu culoarea oranj.

Cum trebuie corect îngrijit părul în timpul sezoului rece?

În timpul iernii, eu recomand folosirea uleiurilor pentru hidratare și măști pentru regenerarea firului de păr. Iar pentru că în această perioadă majoritatea femeilor poartă căciuli, pălării, berete, care reduc volumul părului, recomad folosirea pudrelor, a spray-urilor pentru a menține volumul în viața de zi cu zi .

 

Ce erori fac femeile atunci când își îngrijesc podoaba capilară? 

Una din cele mai dese greșeli este aplicarea balsamului sau a măștilor pe rădăcina părului. Chiar dacă multe femei consideră că așa și trebuie aplicat balsamul, totuși această obișnuință este total greșită, dat fiind faptul că părul se îngrașă mult mai rapid, și este lipsit de volum. Femeile care des își îndreaptă părul, nu trebuie să uite să folosească protecția termală, pentru că părul suferă din pricina temperaturilor ridicate. 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din lunile ianuarie-februarie 2019



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0203340053558