Iulie 28, 2017
Justin Bieber a dat cu mașina peste un bărbat. Iată-i reacția uluitoare!
La dosarul artistului se mai poate adăuga o infracțiune: vătămare corporală! Căci da, Biebs, grăbit să părăsească Teatrul Saban, a dat peste un fotograf care se afla la fața locului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu e tocmai prieten cu legea, fiind de câteva ori încarcerat, așa că autoritățile n-o să privească cu ochi buni această nouă ispravă a artistulul. Dar ce s-a întâmplat mai exact acolo? Ei bine, Biebs este într-o perioadă foarte ciudată (și-a anulat turneul muzical și s-a alăturat unui cult religios) și e foarte irascibil la întâlnirile cu paparazzi și presa în general, aceasta din urmă fiind foarte invazivă.

 

Totuși, nimeni nu s-ar fi așteptat ca artistul să acceleze fără să se asigure și să accidenteze grav un fotograf. Da, asta s-a întâmplat ieri, în Beverly Hills. Tot momentul a fost filmat de către fotografii de ocazie, așa că artistul n-are cum să nege ce s-a întâmplat.

 

Oricum, apreciem faptul că n-a plecat de la fața locului și că primul lucru pe care l-a făcut a fost să verifice starea de sănătate a victimei. Acesta poate fi văzut în filmarea obținută de TMZ cum încearcă să-i ofere primele îngrijiri și-l întreabă constant cu ce-l poate ajuta. Mai mult de atât, Bieber a rămas la fața locului până la venirea oficialităților și a dat explicațiile necesare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65508532524109