Aprilie 07, 2022
Vezi primele imagini cu Bruce Willis, după anunțul despre boala care i-a pus capăt carierei (foto)
La câteva zile după ce lumea filmului a fost luată prin surprindere de retragerea actorului, în urma diagnosticului de afazie, vedeta din «Greu de ucis» a ieșit la o plimbare în natură.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii de pe Instagram o experiență foarte personală, arătându-le tuturor cum face față vestitul ei soț în această perioadă complicată.

Actorul pare fericit și împlinit, zâmbește și caută sprijinul în soția sa. În clipul postat de Emma, starul în vârstă de 67 de ani poate fi văzut plimbându-se printr-o zonă împădurită într-o zi senină de primăvară.

Emma a distribuit și două fotografii surprinse de fiica ei, cu ea și Bruce odihnindu-se pe un buștean, cu legenda „Mama și tata în mediul lor preferat”.

Anterior, familia extinsă a lui Bruce Willis, soția sa Emma, ​​fosta soție Demi Moore și cele cinci fiice – Rumer, Scout , Tallulah, Mabel Ray și Evelyn, au transmis o declarație comună pe Instagram, menționând că actorul de la Hollywood „s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive”.

„Ca urmare a acestui fapt și după o îndelungă chibzuință, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru.”, se spune în mesaj.

„Ca cineva care se confruntă cu probleme grave de sănătate, Bruce nu ar putea face parte dintr-o familie mai bună. A fost șocant. Și nu este ușor să vezi un soț declin”, a declarat o sursă apropiată actorului din ”Pulp Fiction”.

Afazia este o boală care afectează capacitatea de a comunica. Sunt mai multe tipuri de afazie, în măsura în care boala afectează vorbirea, modul în care persoana afectată scrie și înțelege atât limbajul vorbit, cât și cel scris.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91871404647827