Ianuarie 15, 2018
Vezi cum se odihnește Alina Eremia în Thailanda (POZE)
Ianuarie e luna în care vedetele pleacă în vacanță, pentru a se odihni și pentru a-și recăpăta forțele pentru un an întreg. Majoritatea vedetelor din România au ales în acest an să plece în vacanțe exotice. La fel a procedat și tânăra interpretă din România, Alina Eremia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a-și încărca bateriile, frumoasa blondă din estrada Românească a plecat într-o destinație exotică, și anume, în Thailanda. Artista în vârstă de 24 de ani, nu a ratat șansa de a-și bucura fanii cu poze haioase din Thailanda. Artista arată cu adevărat bine, și bucură privirile oamenilor din jur. Ea nu a plecat în Thailanda de una singură, este acolo cu iubitul său.

 

 

Alina Eremia a devenit populară după ce, în anul 2011 s-a filmat în prima telenovelă muzicală românească, "Pariu cu viața" interpretând rolul Ioanei. După ce și-a schimbat culoarea părului, pledând pentru blond, artista a devenit și mai populară, lansând piese care au spart charturile, precum "De ce ne îndrăgostim", "Poartă-mă", și "Vorbe pe dos". concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1020531654358