August 03, 2018
Vezi cine sunt considerați cei mai stilați oameni ai anului 2018!
Celebra revistă "Tatler" a publicat lista cu cei mai stilați oameni ai anului 2018.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au fost numiți cei mai stilați oameni din lume, conform versiunii celebrei revistei "Tatler". Nimeni nu s-ar fi mirat că membrii familiei regale au intrat în această listă, ba mai mult ca atât, că vor fi 11 reprezentanți ai casei regale. Desigur că, în listă a intrat regina Elizabeta a II-a, care îi frapează pe toți cu ținutele sale elegante și, totodată colorate.

 

 

Kate Middleton împreună cu Meghan Markle au apărut pe locuri importante în acest top. Kate totuși, este pe o poziție mai înaltă decât noua membră a familiei regale.

 

 

Fiul mai mare a ducilor de Cambridge, prințul George, a apărut și el în listă. Ținutele care le poartă acesta sunt foarte stilate și excepționale. 

 

Dintre alte celebrități care sunt considerate cele mai stilate fac parte și rafinata avocată, soția celebrului actor de la Hollywood - Amal Clooney. Vedeta reușește cu succes să poarte atât ținute sobre, de afaceri, cât și outfit-uri fenomenale. 

 

 

Din celebritățile de la Hollywood, fac parte actrița Lili James, care a jucat în filmul "Mama mia 2", iar dintre interprete, tânăra brunetă nonconformistă - Dua Lipa. Cel mai stilat designer a devenit Stella Mccartney

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9792926311493