Mai 08, 2024
Tendințe "îndrăznețe" în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
Moda devine din ce în ce mai îndrăzneață, creatorii dând frâu imaginației fără limite. Iar în acest moment, apreciază specialiștii, lucrurile par s-o fi luat razna cu totul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tendințele în ceea ce privește hainele masculine sau faminine sunt total imprevizibile, scandalizându-i pe pudibonzi și conservatori. Iar printre creatorii care îndrăznesc sunt și cei de la Jordan Luca, un brand britanico-italian.

Moda capătă tendințe tot mai îndrăznețe

Una dintre creațiile care au atras atenția la Săptămâna Modei din Milano, creație a designerilor Jordan Luca sunt blugii pătați în dreptul prohabului. Pantalonii  atrag atenția datorită petei uriașe care dau impresia că cel ce i-a îmbrăcat a urinat pe el. În realitate este o formă de modă neconvențională. Și mulți sunt cei care își doresc astfel de blugi, scrie evz.ro

De altfel, cei care vizitează site-ul companiei vor constata că este unul dintre cele mai „cuminți” produse. Multe alte creații atrag atenția și îi determină pe iubitorii de haine excentrice să scoată banii din buzunar. De altfel, creatorii brandului, Jordan Bowen și Luca Marchetto, și-au dorit să dea lovitura cu alte creații, mult mai îndrăznețe. Ei le-au prezentat la Milano, anul trecut, când creatorii de modă s-au întâlnit la evenimentul Săptămâna Modei.

Pee-Stained' Designer Jeans On Sale With Hefty Price Tag, Already Sold Out

Totuși pantalonii au atras atenția, iar numărul celor interesați nu a fost deloc mic. Aceasta chiar dacă o pereche de asemenea blugi se vinde cu 608 dolari.Vânzările au mers atât de bine, iar cei care îndrăgesc acest brand de modă s-au înghesuit să-și comande o pereche.

„Pantalonii săi cu fundul clopotului alungit de declarație, precum și propunerile sale puternice de croitorie, au plasat-o în topul cererii clienților. Cred că brandul va fi extrem de popular în sezoanele următoare, impunându-se ca unul dintre principalii jucători din domeniul modei la nivel internațional”, a este de părere Stavros Karelis, fondatorul și directorul de achiziții pentru Machine-A, pentru Vogue.

Jordan Luca  

Compania a dat lovitura financiar

Deși mulți nu văd cu ochi buni noile tendințe din moda masculină, Jordan Luca merge mai departe cu îndrăzneala. Iar faptul că alegerea este corectă se poate vedea și în rezultatele financiare ale companiei.

Conform ultimelor analize realizate de Vogue Business, la începutul acestui an, vânzările firmei au crescut cu 15% din 2022 până în 2023. Astfel s-au acumulat peste 500.000 de dolari. Ceea ce arată că moda bărbătească poate să vândă și altfel de haine.

JORDANLUCA Pee-Stained Jeans Release Info | Hypebeast

Brandul își vinde produsele pe prin intermediul site-ului propriu. Dar, cei interesați pot găsi produsele și pe platforme internaționale precum Farfetch, Modesens și Machine-A.

Conservatorii scandalizați de tendițele din moda masculină

Pe de altă parte, există numeroși conservatori care nu văd cu ochi buni ce se întâmplă. Mai conservatori și pudibonzi, aceștia se declară scandalizați de noii pantaloni. Ei nu văd cu ochi buni noile modele și țin să spună acest lucru. Ceea ce nu-i împiedică pe ceilalți să-și achiziționeze modelul preferat din magazine.

„Nici nu trebuie să mai aștepți la baie, poți să faci pipi pe tine și să spui că așa e modelul pantalonilor”, este de părere unul dintre cei ce a văzut noii pantaloni, conform cancan.ro.

„Nu ești cool decât dacă faci pipi în pantaloni”, se întreabă un altul, considerând că a făcut o ironie despre moda neconvențională.

Aceasta în vreme ce alții o spun de-a dreptul: „o tâmpenie”.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64639353752136