Noiembrie 30, 2021
Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021-2022 (foto)
Iarna este un moment surprinzător de distractiv când vine vorba de tendințele privind manichiura. Nuanțele mai profunde și mai întunecate ale toamnei sunt atractive, dar odată ce sezonul de sărbători se apropie, suntem gata să fim mai îndrăznețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De la nuanțe strălucitoare la unghiuri și forme neașteptate, așteptați-vă ca această iarnă să nu fie diferită. În acești articol veți descoperi care sunt tendințele pe care avem șanse să le vedem anul acesta, reperate deopotrivă de celebrități și manichiuriste.

Nuanțele metalice 

The Best Nail Trends and Nail Ideas for Winter 2021-2022

Nu chiar alb, nu chiar argintiu, o nuanță strălucitoare precum cea purtată Issa Rae te va cuceri în acest sezon. Pentru un efect ombre subtil, încearcă să combini lacul cu o altă nuanță metalică ușoară.

Moody Florals

Florile nu trebuie să dispară de pe unghii când se schimbă anotimpurile. Doar treci la nuanțe mai adânci pentru luni mai reci, ca aceste flori albastre de la Hang Nguyen.

Textură mată

Cea mai recentă versiune a unghiilor mate? Figuri și modele 3D. Aspectul mat poate fi, de asemenea, o schimbare frumoasă față de o manichiură naturală. Exemplu: aspectul elegant al Selenei Gomez, creat de Tom Bachik.

+

French mani metalic

O nouă abordare a manichiurii franceze. De data aceasta, vei vedea detalii metalice precum această versiune aurie reperată pe unghiile lui Lizzo.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81670188903809