Aprilie 15, 2022
Tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022. Iată ce trebuie să porți ca să fii în trend
Dacă te numeri printre persoanele care sunt mereu la curent și își doresc să aibă un aspect impecabil în fiecare sezon, atunci trebuie să afli ultimele tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ceea ce este cu adevărat interesant la trend-urile primăverii 2022 este faptul că acestea pot fi aplicate de oricine. Indiferent de vârstă sau de stilul personal, specialiștii spun că sigur găsești ceva și pentru tine. Trebuie doar să vezi care dintre ele este pe gustul tău și să le pui în practică. Cu siguranță cei din jur te vor admira fără încetare.

Tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022

Ca un bonus, toate aceste tedințe sunt foarte ușor de realizat. Prețurile produselor sunt extrem de accesibile. Cu siguranță cele mai recente trend-uri în materie de beauty vor reuși să-ți pună în evidență frumusețea naturală.

Sclipici pe față și corp

Da, chiar dacă sclipiciul pe corp se folosea în trecut, în moda anulor 90′, ca orice alt trend care revine peste ani și acestl a făcut un pas înainte anul acesta. Potrivit Glamour UK, TikTok-urile influencerilor sunt „de vină” pentru revenirea slipiciului în tendințe.

Chiar dacă vei considera că sclipiciul nu se potrivește deloc stilului tău personal, vestea bună este că acesta poate fi aplicat delicat, pe orice parte a corpului. Îl poți folosi pe pleoape pentru un machiaj de seară. Poți aplica de asemenea un spray cu sclipici pe corp și vei străluci întreaga zi. Nici în păr nu este exclus să-l folosești dacă vrei să înfrumusețezi podoaba capilară.

Wet look

Ce înseamnă mai exact să ai părul cât mai lipit de pielea capului? La sfârșitul zilei, părul tău să semene cu părul care este încă ud și este așezat, cât mai aproape posibil de capul tău. Acest aspect elegant este o altă tendință care a căpătat popularitate în această primăvară.

Cosmopolitan spune că indiferent dacă alegi un coc jos, o coadă împletită sau orice altă coafură, este esențial să ai produsele potrivite pentru a crea acest aspect. Printre acestea se numără gel de păr și o perie cu peri.

Buze glossy

Dacă te numeri printre persoanele care preferă un machiaj cât mai natural, atunci cu siguranță te va bucura să auzi că gloss-urile de buze au revenit printre cele mai populare tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022. Aplicarea aceastuia nu presupune niciun efort, este accesibil la preț și îl poți aplica oriunde, fără să te temi că se va întinde pe dinți sau nu vei obține un contur perfect al buzelor.

Potrivit Cosmopolitan, această tendință de frumusețe își are originea la începutul anilor 2000. De data aceasta, se pare că nuanțele de roșu sunt folosite ca bază înainte de a aplica luciul. Indiferent dacă optezi pentru un aspect nud, natural sau ceva mai colorat și luminos, nu rata acest trend.

Oje mate

Dacă urmează să mergi la salon pentru manichiură și pedichiură și nu ai încă în minte un model anume, ia în considerare să ceri tehnicianului tău de unghii o ojă cu finisaj mat. Da, o altă tendință de frumusețe din primăvara anului 2022 este lustruirea care nu are absolut nicio strălucire. Rita Remark, un stilist celebru din New York, a declarat pentru InStyle: „Peste metalizat, arată genial. Peste crem, arată catifelat. Peste perlat, ai un aspect satinat. Acest finisaj va fi la modă tot anul”.

Lucrul cu adevărat minunat despre această tendință? Tot ce trebuie să faci pentru a-l obține este să aplici un strat de finisare mat.

Buze roșii

Ceea ce face ca o tendință în materie de frumusețe să fie un clasic este faptul că, indiferent de cât timp a trecut, cumva găsește o cale de întoarcere în topul must-do-urilor în materie de frumusețe. Așa este și în cazul buzei roșii clasice. De fapt, Marie Claire UK scrie că rujul roșu este un fel de „little black dress” a produselor cosmetice.

Printre vedetele care aleg să își pună buzele în evidență cu ruj roșu se numără și Angelina Jolie. Iată care este rutina de îngrijire a actriței.

Principalul lucru de reținut în această tendință este că nu orice nuanță roșie se potrivește tuturor. Cu alte cuvinte, este important să iei în considerare lucruri precum nuanța pielii, culoarea ochilor și faptul că rujurile sunt și ele mate sau glossy. Din toate aceste motive, probabil că este o idee bună să petreci timp în compania unui expert dacă este prima dată când alegi un ruj roșu. În acest fel, te poți simți absolut încrezătoare în a expune buzele roșii frumoase. Toată lumea trebuie să le vadă în această primăvară.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69461131095886