Februarie 08, 2023
Ștefan Bănică Jr., imagine rară cu fiul său. Radu a împlinit 21 de ani: „Trece timpul...”
Zi de mare sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică Jr. Fiul său, Radu, a împlinit 21 de ani, așa că nu a ratat momentul și a postat o imagine alături de acesta, la care a adăugat o scurtă descriere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artistul își sărbătorește fiul, căci Radu a împlinit 21 de ani, așa că, a postat o imagine alături de acesta și un scurt mesaj.

Radu Ștefan Bănică a primit urări atât din partea celor dragi, dar și din partea fanilor.

Mesajul cel mai special a fost din partea tatălui său, care a postat o imagine cu Radu, la care a atașat o scurtă descriere.

„21 de ani, azi! Trece timpul!”, a scris Ștefan Bănică Jr., în dreptul imaginii distribuite pe Instagram cu fiul său.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

De-a lungul timpului, artistul a fost discret, atunci când vine vorba de viața de familie, iar fanii au fost încântați să vadă imaginea alături de fiul său.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Radu Ștefan Bănică mărturisea că este pasionat de artă, mai exact fotografie și muzică. Printre pasiunile sale se numără și modelingul, încercând să îmbine cât mai bine cele trei domenii diferite.

Cu toate acestea, fiul lui Ștefan Bănică Jr. își dorește să se concentreze mai mult pe partea de actorie, fiind una dintre principalele sale preocupări. În urmă cu un an, tânărul s-a lansat și în afaceri, dar se pare că este mai mult un hobby pentru el.

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobie și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus Radu Ștefan Bănică, la Antena Stars.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67056512832642