Decembrie 04, 2020
Și iarna asta se poartă ALBUL. Trucuri pentru a fi stylish
Renunță la idea că albul este potrivit pentru sezonele estivale și pentru zilele călduroase și însorite. Ca o adevărată fashionistă ce ești, merită să încerci orice. Creează-ți propriile reguli și prinde curaj să reinterpretezi trendurile în fel și chip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Poartă un hood oversized cu o pereche de cizme albe sau cu o pereche de bocanci punk dar evident, tot albi. Poți adăuga și o pereche de ciorapi mați albi pentru un look tipic anilor 

O pereche de jeanși albi este foarte potrivită pentru acest sezon mai ales dacă îi vei purta cu un pulover oversized din cașmir și un palton, ambele camel.

Un trenci oversized din mătase va da un aer glam ținutei tale indiferent cât este aceasta de casual în rest.

O jachetă cu puf albă este călduroasă și stylish în același timp. Adaugă-i o curea lată astfel încât silueta ta să capete o talie de viespe.

O idee foarte bună este să porți o cămașă oversized în loc de palton. Sigur, pe sub aceasta este musai să ai o maletă călduroasă din cașmir. Iar o pereche de cizme argintii va da și mai multă personalitate ținutei tale.


O rochie XXL din bumbac poate fi purtată și pe timpul iernii atâta timp cât o asortezi cu bocanci și un poncho din lână de un bej extrem de light. Look-ul tău va căpăta un aer boho-chic.

Un layering de tricotaje în nuanțe de alb și un fular imens vor arăta impecabil într-un peisaj tipic iernatic și romantic. Poți renunța la jachetă sau palton, tricotajele vor fi suficiente.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0597856044769