Februarie 24, 2022
Secretele de frumusețe ale divelor de la Hollywood. Trucuri pentru o piele de actriță
Celebritățile de la Hollywood au fost întotdeauna un exemplu că poți să arăți bine la orice vârstă, dacă adopți un ritual de îngrijire strict. Acum, însă, nume mari din showbizul internațional, printre care Halle Berry, Jessica Alba și Penelope Cruz au dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a-și păstra frumusețea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Penelope Cruz

Potrivit actriței, singurul și cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama ei a fost să mănânce întotdeauna sănătos. De asemenea, actrița alege să se odihnească suficient.

Penélope Cruz Remembers the “Magical” Night She Spent With Karl Lagerfeld  Shortly Before His Death | Vanity Fair

Jennifer Aniston

Motivul pentru care Jennifer Aniston n-a îmbătrânit deloc de când i-a dat viață lui Rachel Green? Ei bine, aceasta apelează frecvent la tratamente faciale și la masaje: ”Reprezintă o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta pielea și nu te vor face să arăți niciodată ca o roșie decojită.”, spunea actrița.

Thank You, Humidity, for Bringing Us Jennifer Aniston's Naturally Wavy Hair  — See Photos | Allure

Halle Berry

De cealaltă parte, Halle Berry este adepta unu machiaj discret, iar înainte de a și-l aplica, ea își aplică pe ten apă de trandafiri, pe care o lasă să intre în piele.
”Mă ajută să-mi păstrez machiajul proaspăt și mă simt mai tânără, mai fresh.”, mărturisea actrița, potrivit sursei citate.

Halle Berry Revealed Her Favorite Face Scrub, and It's Under $30 | Allure

Salma Hayek

Celebra actriță recunoaște că secretul pielii lipsite de imperfecțiuni este să se demachieze în fiecare seară.

”Niciodată nu merg la somn fără să nu mă spăl pe față. Niciodată în viața mea. Indiferent că sunt obosită, bolnavă ori amețită. Poate uit să-mi dau jos rochia, bijuteriile, însă nu machiajul.”, a povestit ea.

Salma Hayek - Wikipedia

Olivia Wilde

Recunoscută pentru frumusețea absolută, Olivia Wilde a mărturisit că folosește un ser cu vitamina C pe care-l aplică de câteva ori pe săptămână, dar și un ulei de hidratare, cu care se dă în fiecare dimineață și seară.

”Ea întotdeauna îmi spunea să mănânc sănătos și să mă odihnesc. Îmi amintesc cum îmi spunea să mănânc legume și să merg la somn. Mă enerva să aud toate aceste lucruri, dar acum, fiind și eu mamă, mă aud frecvent spunând aceleași lucruri”, mărturisea actrița pentru InStyle.

Olivia Wilde Details 'No Assholes' Set Policy After LaBeouf Firing |  IndieWire

Jessica Alba

Actrița a dezvăluit că mama ei a învățat să folosească mereu o cremă cu factor de protecție UV, dar și să investească în produse cosmetice de calitate.

”Ar fi purtat mai degrabă haine ieftine, în loc să aleagă produse cosmetice ieftine. Îmi spunea: ”Ascultă, e vorba despre viața ta. E tot ce ai!”, a mai povestit actrița.

Jessica Alba Just Went From Deep Brunette to 'Expensive Blonde' | Glamour



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6114559173584