Noiembrie 24, 2022
Seamănă izbitor cu Jennifer Lopez și face furori pe net: “Arăți ca ea chiar și fără machiaj!”
Jenifer Lopez are o sosie! O americanca face furori pe internet datorită asemănării sale izbitoare cu celebra diva latino.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eve este make-up artist și influencer de succes. Tânăra din New York este extrem de populară pe rețelele de socializare, acolo unde își uimește urmăritorii cu transformările sale. Cu câteva pensule și farduri, Eve reușește să se transforme în Jennifer Lopez în doar câteva minute. 

 

Atunci când se machiază și se îmbracă precum Jennifer Lopez, Eve ar putea chiar da autografe pe stradă. Ce-i drept o ajută și trăsăturile feței. Mai mult, internauți sunt de părere că Eve poate trece drept J Lo chiar și fără machiaj.

Americanca adună milioane de vizualizări la filmulețele pe care le postează pe Instagram și TikTok. La cel mai vizionat clip al ei s-au uitat peste 5,5 milioane de oameni și toți au rămas uimiți de asemănarea izbitoare dintre ea și celebra Jennifer Lopez. 

Eve obișnuiește să se inspire din videoclipurile divei latino pentru look-urile sale. “Ce nebunie! Am crezut că mă uit la J Lo în timp ce-și face machiajul!”, “Arăți ca ea chiar și fără machiaj!”, “Wow, nici măcar nu-mi pot da seama care-i una și care-i cealaltă!”, “Am crezut că era J Lo!”, “Ce nebunie! Ai putea fi dublura ei!”, “Gemene!”, “OMG! Arăți ca ea!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Eve le primește zilnic. 

VIDEO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49951171875