Aprilie 25, 2024
Sasha Lopez, Vasile Advahov și DARA au lansat piesa "Omnia". Fanii sunt impresionați de colaborarea inedită
Sasha Lopez, Vasile Advahov și DARA au lansat piesa "Omnia", o fuziune între muzica electronică, pop-dance și folclorul românesc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Omnia", tradus din latină înseamnă "totul", iar lansarea aduce într-adevăr totul laolaltă. Colaborarea dintre DJ Sasha Lopez, Vasile Advahov și DARA a început acum 7 ani, cu un vis simplu: să aducă folclorul în lumea muzicii electronice, scrie infomusic.ro

Regizat de Roman Burlaca, videoclipul îmbină mitologia cu arta contemporană, integrând elemente vizuale inspirate din estetica industrială.

"Piesa asta este o poveste început acum mulți ani, din visul meu și al lui Vasile. Amândoi ne doream un fusion între muzica lăutărească și clubbing. Iar, alături de Dara, este ocazia perfectă. Și tocmai acest fusion transmite emoția, energia vibrația care definește", a spus Sasha Lopez.

Vasile Advahov a transmis:

"Întotdeauna am fost legați de public prin muzică și mereu am dorit să unim oamenii prin această artă. Cu ani în urmă, eu și Sasha Lopez am visat să creăm împreună ceva special, o colaborare între lumea lăutărească și cea a DJ-ilor."

Pentru DARA,"Omnia" este mai mult decât o creație muzicală, este un vis împlinit:

" a fost o călătorie de 7 ani în așteptare, dar a meritat fiecare secundă. Este rezultatul dorinței lui Vasile Advahov de a reinventa piesa noastră folclorică și visul meu de a îmbina folclorul cu ritmurile dance."concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.057186126709