Februarie 16, 2024
Salma Hayek a sărbătorit 15 ani de căsătorie cu François-Henri Pinault. Cum a sărbătorit actrița de Ziua Îndrăgostiților
Salma Hayek a marcat cea de-a 15-a aniversare a nunții cu François-Henri Pinault. Află cum a sărbătorit actrița de Ziua Îndrăgostiților alături de bărbatul care îi este sprijin în fiecare clipă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek a spus de mai multe ori cât de fericită este în compania soțului ei. Actrița se consideră o femeie norocoasă datorită familiei frumoase pe care o are. „Încă faci să te iubesc ușor, distractiv, profund și proaspăt ca o adiere blândă”, a scris Hayek într-un mesaj dedicat soțului ei.

Salma Hayek are multe de sărbătorit în această săptămână. Actrița a marcat 15 ani de căsătorie cu soțul François-Henri Pinault de Ziua Îndrăgostiților cu un mesaj care a atras atenția tuturor tabloidelor internaționale, scrie catine.ro

Salma Hayek/ Instagram Salma Hayek embraces husband Francois-Henri Pinault

„După 18 ani împreună și 15 ani de căsnicie, încă faci să te iubesc ușor, distractiv, profund și proaspăt ca o adiere blândă. La mulți ani, mi amor”, a scris Hayek pe Instagram.

Cei doi au început să se întâlnească în 2006 și au devenit părinții unei fete, Valentina Paloma Pinault, în septembrie 2007.

În 2009, s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților în interiorul Primăriei arondismentului al șaselea din centrul Parisului și au organizat o a doua ceremonie în aprilie, la Veneția, Italia. Ei și-au reînnoit jurămintele în august 2018 în Bora Bora.

Hayek este, de asemenea, mama vitregă a copiilor lui Pinault dintr-o căsătorie anterioară. Omul de afaceri o are pe fiica Mathilde, pe fiul François și pe fiul Augustin James, din relația cu fosta sa parteneră, Linda Evangelista.

Last month, she shared some stunning snaps from her trip to Italy, where she got to reconnect with nature

Care este secretul căsniciei de lungă durată a actriței Salma Hayek

În ceea ce privește secretul bunei funcționări a relației lor, Hayek le-a spus reporterilor la sărbătoarea Harper’s BAZAAR 150 Cele mai la modă femei din ianuarie 2017 că se „suțin reciproc”.

„M-am căsătorit cu tipul potrivit. Acesta este probabil cel mai important lucru”, a spus Hayek. „Ne susținem în tot ceea ce facem. Vrem ca celălalt să se străduiască. Te face fericit când celălalt se străduiește. Și știi ce, nu avem o viață socială foarte puternică, pentru că ne place foarte mult să petrecem timpul împreună. Așa că petrecem mult timp de calitate împreună.”

Salma Hayek is not only celebrating Valentine's Day, but the 15th anniversary of her marriage to billionaire businessman Francois-Henri Pinault

Hayek a spus de asemenea pentru People în februarie 2023 că Pinault a susținut-o în timpul filmărilor pentru Magic Mike’s Last Dance, împrietenindu-se cu colegii ei de distribuție.

„Soțul meu nu este un bărbat gelos. Obișnuiam să-l sun tot timpul de pe platou și să-i spun că nu mă simt deloc bine. Aveam această predispoziție cu privire la felul în care băieții privesc femeile care dansează la bară. Dar nu sunt deloc așa colegii mei. Sunt drăguți”, a explicat ea.

Ea a mai menționat că soțul ei a vizitat-o pe platourile de filmare și că a vorbit cu colegii de sex masculin.

„Până la sfârșitul filmului, toți au venit acasă. Toți stăteau cu mine. Apoi François mi-a spus că am avut dreptate, că sunt adorabili, sunt drăguți”, a mai spus Hayek.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4777626991272