январь 30, 2014
Textile: Straie pentru dulcea casă
Selectarea materialelor textile pentru casă necesită o atenţie la fel de mare ca şi cea acordată propriei garderobe. Varietatea de culori și texturi conferă apartamentului dvs. o atmosferă de confort şi căldură.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Draperiile

Alegerea nuanţei, texturii şi modelului nu este deloc simplă. Draperiile, cuverturile, pernele trebuie să se încadreze perfect în decorul camerei, fără să-l supraîncarce sau să-i modifice conceptul. Cum facem să alegem textilele potrivite din gama  largă expusă în magazinele din Chişinău?

  • Designerii ne recomandă să alegem draperiile în ton cu culoarea pereţilor sau a mobilei, sau a unui obiect mai de mare de interior.
  • Unele branduri produc materiale textile în colecţii: provence, de epocă, în stil baroc, eclectic. Aici nu veţi putea da greş. Dar dacă totuşi vă este frică să nu o baţi în bară, încercaţi  să procuraţi draperii din bumbac sau in.
  • Draperii în culori deschise – o soluţie perfectă pentru încăperile mici. Acestea extind vizual spaţiul şi conferă camerei un plus de lumină.,

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE februarie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 0.44037747383118