сентябрь 03, 2013
Sănătatea fără limită de vârstă
Multe femei consideră că după 40 de ani totul s-a terminat: s-au dus cei mai frumoşi ani din viaţă, iar frumuseţea a trecut. Însă vârsta nu e un motiv de a vă lua rămas bun de la frumuseţe.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Multe femei consideră că după 40 de ani totul s-a terminat: s-au dus cei mai frumoşi ani din viaţă, iar frumuseţea a trecut. Însă vârsta nu e un motiv de a vă lua rămas bun de la frumuseţe.

Nu e târziu niciodată

Zâmbiţi frumos

Ocluzia dentară dereglată poate să influențeze nu doar zâmbetul. Din cauza planului de ocluzie neregulat, are loc contractarea asimetrică a muşchilor maxilarului şi a gâtului şi se schimbă poziţia capului. Ca urmare apar durerile în regiunea gâtului, umerilor, coloanei vertebrale, de asemenea, dureri de cap şi dereglări ale auzului. O anomalie a ocluziei dentare duce la dereglarea procesului de mestecare şi de deglutiţie. Calitatea vorbirii poate, de asemenea, avea de suferit.

Medicii afirmă că o pătrime din pacienţii care vin la ortodont sunt femei adulte. Tehnologiile noi permit utilizarea aparatelor dentare, care au aproximativ aceeaşi culoare ca şi smalţul dinţilor şi bretele dentare care se scot şi se pun uşor, ceea ce face ca procesul de îndreptare a dinţilor să fie mai simplu şi mai comod. În plus, după 30 de ani, un număr tot mai mare de pacienţi recurg la această procedură, care este destul de costisitoare.

Oamenii maturi sunt în stare să facă multe. Important e să aibă dorinţă şi o atitudine responsabilă faţă de proces. Fireşte, pentru o persoană care are deja format maxilarul este mult mai dificil să rezolve probleme de ordin stomatologic. Acestea necesită mai mut timp şi resurse decât în adolescenţă. Însă, sănătatea, confortul şi zâmbetul frumos sunt o recompensă pe măsură pentru incomodităţile temporare.

 

Versiunea completă o găsiţi în noul număr al revistei AQUARELLE septembrie-2013.

* acum livrarea revistei la domiciliu este gratuită!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.0519328117371