декабрь 02, 2013
подарок, мужчина, судьба, новый год, новогодняя ночь
Niciodată nu poţi şti cu siguranţă ce fel de bărbat îţi va ieşi în cale de Revelion. Acesta poate fi multaşteptatul cadoul al sorţii sau un tip pe care ai face mai bine să-l ocoleşti.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Niciodată nu poţi şti cu siguranţă ce fel de bărbat îţi va ieşi în cale de Revelion. Acesta poate fi multaşteptatul cadoul al sorţii sau un tip pe care ai face mai bine să-l ocoleşti. Aşa că nu te grăbi să-l ademeneşti în mrejele tale. Ce ziceţi să ne uităm mai îndeaproape la potenţialii pretendenţi.

Santa Claus

Acest tip de bărbat iese uşor în evidenţă, datorită generozităţii, bunătăţii şi zâmbetului său larg.  În momentul în care faceţi cunoştinţă, acesta te va servi cu cocktail-uri, la prima întâlnire te va duce într-un restaurant, iar la cea de-a doua o să te acopere cu cadouri.

Punctele tari. Nu vei fi nevoită să insinuezi în mod subtil că vrei la un film, o cafea sau oriunde altundeva. Se pare că scopul lui este să-ţi transforme viaţa într-o sărbătoare continuă. Un Moş Crăciun îndrăgostit este gata de orice: de la o apariţie neaşteptată la biroul tău cu un buchet de flori până la o călătorie neprevăzut la Paris. Mai mult decât atât, prezenţa capitalului său impresionant într-o bancă elveţiană nu este necesară, cel mai important lucru pentru el este să te facă pe tine să crezi în miracole. Nu te grăbi să te laşi cucerită!

Punctele slabe. La prima vedere te-ai întreba care este şmecheria… Păi, e în faptul că sărbătorile nu sunt veşnice. Moşul îţi va oferi atenţie şi bunătate atât timp cât tu vei fi o „fetiţă cuminte”. Acesta este gelos şi sensibil, şi dacă îl atingi acolo unde ştii că îl doare cel mai tare - fii gata de război. Te va trece în lista persoanelor ce s-au comportat urât, iar ca să-i câştigi încrederea va trebui să depui mult efort.

Omul de zăpadă

Aceşti bărbaţi sunt reci şi reticenţi. Se întâmplă foarte rar ca aceştia să facă primul pas şi nu le este caracteristic să cucerească o femeie, însă aspectul inabordabil şi calităţile masculine pronunţate ale acestora fac inima oricărei femei să se topească.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.51912522315979