апрель 29, 2013
Olga Kurylenko. Cum să devii partenera agentului 007
Interpretând rolul partenerii perfecte a lui James Bond în pelicula „Quantum od Solace: Partea lui de consolare”, Olga Kurylenko a devenit “peste noapte” vedetă. Cu toate acestea, are planuri să cucerească noi piscuri în cinematografie.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

În exclusivitate, pentru prima revistă din Moldova pentru femei AQUARELLE

 

Interpretând rolul partenerii perfecte a lui James Bond în pelicula „Quantum od Solace: Partea lui de consolare”, Olga Kurylenko a devenit “peste noapte” vedetă. Cu toate acestea, are planuri să cucerească noi piscuri în cinematografie. Fiind renumită pentru frumuseţea deosebită, actriţa preferă să joace roluri dramatice şi nu doar să profite de atuurile aspectului său fizic, interpretând femei frumoase şi sexy în filme care vor fi vizionate o singură dată. Olga a jucat rolul principal în serialul „Oraşul fermecat” şi a jucat alături de Ben Affleck în drama lui Terrence Malik „To The Wonder”. Recent s-a filmat în producţia cinematografică „Oblivion” un thriller apocaliptic, în care a interpretat rolul eroinei principale alături de Tom Cruise.   

 

La rugămintea redactorului-şef al Primei Reviste pentru Femei din Moldova AQUARELLE, corespondentul The Interview Feed, Syan Edwards, a discutat cu Olga Kurylenko dacă este sau nu uşor să ai şi să menţii statutul de sex-simbol în Hollywood, despre filmările cu Tom Cruise şi despre cum situaţia post-sovietică i-au călit caracterul.

 

 

Olga, multor persoane li s-a creat impresia că sunteţi o persoană perseverentă, o carieristă. Sunteţi de aceeaşi părere?

Probabil că da. Tind spre succes, vreau să obţin tot ce este posibil în domeniul meu. Mi-am început cariera la 15 ani în Moscova şi imediat ce am început să câştig bani, am înţeles în ce măsură aceştia pot schimba viaţa. Mă bucuram că aveam ocazia s-o ajut pe mama. O mare parte din bani o dădeam familiei, pentru ca să poată avea un trai decent. Acum câştig bine, dar oricum mă preocupă gândul că în orice moment se poate întâmpla ceva, de aceea mă strădui să fiu cât mai vigilentă şi perseverentă, pentru a-mi asigura viitorul, în cazul în care va surveni o situaţie imprevizibilă neplăcută. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE mai-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.45638275146484