январь 30, 2014
După bal: Regulile zilelor de detoxifiere
Februarie este luna ideală pentru a vă aduce în formă nu doar aspectul fizic, ci şi organele digestive. Pe de o parte, sărbătorile de iarnă au rămas în urmă, iar pe de altă – peste o lună primăvara va bate la geam.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Opţiunea perfectă pentru o astfel de „reabilitare” este dieta de detoxifiere.

De ce avem nevoie de detoxifierea organismului?      

Mai întâi de toate, zilele de detoxifiere oferă organismului dvs. şansa de a lua o pauză de la excesul de mâncare pe care este obligat să-l digere, şi care pune asupra sistemului digestiv o povară suplimentară. În al doilea rând, detoxifiindu-ne organismul, ne eliberăm de toxine şi reziduuri. Cea de-a treia misiune a detoxifierii – posibilitatea de a adopta un regim de alimentaţie corect. Datorită procesului de detoxifiere, stomacul se odihneşte de la digerarea alimentelor grele, restabilind procesele metabolice.

  1. Nu exageraţi

Nutriționiștii recomandă să apelaţi la diete de detoxifiere nu mai des decât o dată la două săptămâni. Dacă totuşi preferaţi o dietă de detoxifiere mai îndelungată atunci acesta ar trebuie să fie urmărită o dată la 1–2 luni. Nu este o taină că odată cu detoxifierea organismului, accelerezi şi funcţiile metabolismului. Cu toate acestea, dacă faci acest lucru mai des decât se cuvine, încetiniţi schimbul de substanţe, fapt care va duce la depozitarea mult mai rapidă a grăsimilor.

  1. Uşuraţi-vă misiunea

Dacă veţi face un plan amănunţit al acestor zile în care doriţi să vă detoxificați organismul, sarcina tractului gastrointestinal va deveni mult mai uşoară. Pregătiţi-vă de acest pas încă din timpul serii: nu mâncaţi peste măsură în speranţa că prăjitura savurată peste noapte vă va ajuta să depăşiţi mai uşor înfometarea de scurtă durată. Ultima masă înainte de ziua de detoxifiere nu trebuie să fie împovărătoare pentru stomac. O supă de legume sau un terci de ovăz s-ar potrivi de minune.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE februarie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 0.62644028663635