июнь 28, 2012
Cum să fii propriul șef sau care sunt avantajele freelancing-ului
Cine nu visează să câştige bine şi,să nu se supună ordinelor altcuiva?Îţi poţi deschide propria afacere,dacă este complicat pentru tine,încearcă freelancing-ul.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Cine dintre noi nu visează să câştige bine şi, în acelaşi timp, să nu se supună ordinelor altcuiva? Îţi poţi deschide propria afacere, însă dacă aceasta este o activitatea prea complicată pentru tine, încearcă freelancing-ul. Devenind freelancer, îţi vei stabili singură programul de lucru şi vei câştiga bani fără să te ridici de pe canapea.

Apariţia freelancing-ului sau a muncii la distanţă este meritul a doi americani – Jack Nilles şi Frank Schiff. Anume ei au decis că pentru prosperitatea companiei nu e obligatoriu ca angajaţii să-şi petreacă toată ziua în oficiu, aceştia având posibilitatea să comunice şi prin intermediul surselor moderne de comunicare. În acea perioadă încă nu exista Internetul, de aceea angajaţii comunicau prin telefon.

 Bineînţeles că această practică se deosebea mult de freelancing-ul modern. În prezent, doar în ţările europene, muncesc pe Internet peste 60 mln. de oameni, iar numărul persoanelor care lucrează acasă creşte în fiecare zi. Pe site-urile dedicate freelancing-ului, sunt solicitate serviciile designerilor şi programatorilor, copywriter-ilor şi jurnaliştilor, traducătorilor şi chiar fotografilor. 


Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ! 



читайте также
SQL exec time = 1.2472317218781