июнь 28, 2012
Beauty-news
Crema hidratantă protectoare este destinată pentru îngrijirea tenului normal, combinat şi sensibil, deshidratat după nişte proceduri cosmetice care au avut un efect iritant, după un tratament dermatologic sau după aflarea în condiţii climatice nefavorabile

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Crema hidratantă Hydrance Optimale Legere UV 20 de la Avene

Crema hidratantă protectoare este destinată pentru îngrijirea tenului normal, combinat şi sensibil, deshidratat după nişte proceduri cosmetice care au avut un efect iritant, după un tratament dermatologic sau după aflarea în condiţii climatice nefavorabile (frig, vânt, soare).

 

Seria Keratin Straight de la INDOLA INNOVA

Noua serie de produse pentru îndreptarea eficientă a părului conţine un complex unic de keratină şi polimeri, care hrăneşte şuviţele cu proteine şi acoperă fiecare fir de păr, netezindu-l pe toata lungimea sa. Produsele înlătură efectul static, conferă strălucire, face părul rebel mai moale şi mai neted. 

 

Seria Glamour de la INDOLA INNOVA

Seria Glamour restabileşte structura internă a părului uscat şi deteriorat, făcându-l mai neted şi mai strălucitor. În componenţa produselor intră extracte de uleiuri preţioase – de argan, de marula şi de măsline, care dau o nouă viaţă firelor subţire de păr şi reduc cu până la 95% despicarea acestora.

 

Ser nutritiv pentru păr „Îngrijire multilaterală” de la Avon

Datorită formulei unice cu ulei de argan, provitamina B5 şi vitamina E, serul nutritiv netezeşte părul uscat şi deteriorat, fără a reduce volumul acestuia, făcându-l mai moale şi mai sănătos. Părul deshidratat va străluci imediat, fiind moale şi mătăsos.

 

Apă de parfum Viva by Fergie de la Avon

Apa de parfum Viva are o aromă proaspătă şi neaşteptată, care evidenţiază dualitatea naturii feminine. Combinaţia fascinantă de ierburi proaspete, levănţică şi vetiver conferă acestei arome un şarm deosebit.

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.88887596130371