июнь 28, 2012
7 întrebări curioase despre orgasm
Vreau să vă previn din start că în acest articol nu veţi întâlni afirmaţii de genul „blondele au orgasm mai des” sau „mănâncă avocado şi căpşuni şi vei avea parte de sex fantastic”. Acesta este mai curând un articol din seria „Ştiaţi oare că…”.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Vreau să vă previn din start că în acest articol nu veţi întâlni afirmaţii de genul „blondele au orgasm mai des” sau „mănâncă avocado şi căpşuni şi vei avea parte de sex fantastic”. Acesta este mai curând un articol din seria „Ştiaţi oare că…”. Fiind impresionată de cărţile renumitului sociolog şi sexolog Igor Kon, am adunat o serie de fapte, interesante după părerea mea, care au fost confirmate prin dovezi ştiinţifice. Probabil veţi afla ceva nou şi interesant.  

1. Influenţează oare orgasmul conceperea unui copil?

Încă pe timpurile lui Hippocrate se considera că orgasmul feminin este o condiţie obligatorie pentru conceperea unui copil. În tot timpul de până acum, medicii considerau în permanenţă drept o obligaţie a bărbatului să ofere plăcere soţiei sale. Chiar şi în trecutul îndepărtat, la începutul secolului al XX-lea, era răspândită aşa-numita “teoria pompei”: ginecologii presupuneau că în momentul orgasmului contracţiile musculare la femei duc la aceea că sperma se absoarbe mai repede în colul uterin şi ajunge în ovul, iar de aici şi şansele de a rămâne însărcinată sunt mai mari.  

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 0.97705245018005