Aprilie 01, 2024
Rebel Wilson și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani. Confesiunile sincere ale actriței
În noua sa carte, intitulată „Rebel Rising”, actrița Rebel Wilson a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani, după ce și-a mințit prietenii că prima experiență sexuală a avut-o la vârsta de 23 de ani. Ea a făcut această confesiune în speranța că îi va ajuta pe tineri, subliniind că nu există o vârstă specifică pentru a experimenta intimitatea sexuală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Oamenii pot aștepta până când sunt gata sau pot aștepta până când devin puțin mai maturi”, a declarat actrița în vârstă de 44 de ani pentru revista People. Ea speră ca mesajul său să ajungă la cât mai mulți tineri și susține că nu ar trebui să existe presiune când vine vorba de relațiile intime.

De asemenea, Rebel a recunoscut că a mințit cu privire la viața sa sexuală, în special pentru a evita conversații incomode. Ea a dezvăluit că anterior a pretins că a avut relații sexuale doar pentru a scăpa de întrebări, menționând că această falsă reprezentare a fost o modalitate de a evita discuțiile inconfortabile. Însă, în ciuda presiunilor sociale și a percepției asupra vârstei și experienței sexuale, Wilson subliniază că fiecare persoană are propriul său ritm și că nu există un calendar fix pentru aceste lucruri.

Ea a analizat, de asemenea, modul în care epoca în care s-a născut a influențat percepțiile sale asupra sexualității și maturității, remarcând că, dacă ar fi fost născută mai târziu, ar fi fost mai deschisă să exploreze acest domeniu la o vârstă mai fragedă.

Rebel Wilson și Ramona Agruma/ Profimedia

Recent, Wilson a dezvăluit că o întâlnire cu o jucătoare de tenis a fost momentul care i-a deschis ochii către dragoste pentru prima dată. Acum, ea este logodită cu designerul Ramona Agruma, iar cele două au devenit părinții unei fetițe pe nume Royce Lillian, născută în noiembrie 2022, prin intermediul unei mame surogat.

Pe lângă dezvăluirea sinceră despre experiența sa sexuală, Wilson a adus în discuție și o presupusă întâlnire neplăcută cu actorul Sacha Baron Cohen, susținând că acesta i-ar fi cerut să se dezbrace.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60784530639648