Noiembrie 08, 2019
Prajitură cu pere! Cea mai rapidă metodă de preparare
Mai rapida de atat, nici ca se poate. Fa o prajitura rapida cu pere ori de cate ori nu ai suficient timp sa faci dulciuri de casa complexe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

INGREDIENTE

 un pachet unt 

o cana faina 

o cana zahar 

o cana gris

 1 plic praf de copt

 1 kg pere

1 praf scortisoara

 3-4 linguri miez de nuca

2 linguri miere

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amesteca faina, grisul, zaharul si praful de copt. Acest amestec se imparte in doua. Untul se taie cubulete, iar perele se dau pe razatoare si se amesteca bine cu scortisoara, fara a se cali.
  2. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava, iar peste hartie se pune untul taiat cubulete. Peste unt se toarna apoi jumatate din cantitatea de pere, apoi jumatate din cantitatea de faina, zahar si gris amestecate, apoi cealalta jumatate din cantitatea de pere si iar jumatate din cantitatea de faina, gris si zahar.
  3. Peste prajitura se pun bucati de unt, nuca tocata marunt si mierea. Se da prajitura la cuptor, pana se rumeneste.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.9223914146423