Octombrie 17, 2023
Pasha Parfeni și Dara, poveste uluitoare într-un videoclip și o piesă muzicală nouă, intitulată "Fetele"
Pe 5 Octombrie 2023, Pasha Parfeni și Dara au lansat o poveste uluitoare într-un videoclip și o piesă muzicală nouă, intitulată "Fetele". Acest proiect muzical și vizual captivant este o colaborare de excepție și promite să fie o experiență unică pentru fanii ambilor artiști.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Videoclipul pentru "Fetele" a fost filmat în trei locații diferite din Moldova, oferind o imagine spectaculoasă și o poveste interesantă. Cariera Făurești, Mediacor și Aquaparcul Vara-Vara au fost alese pentru a aduce în viață povestea mistică a videoclipului.

Conceptul videoclipului este o reinterpretare a prorocirii pustnicului de aur despre apariția legiunii femeilor, care are menirea de a salva planeta de la dispariție. Pustnicul de aur călătorește prin lume și descoperă o vale fantastică a Atemporalului, în care primește viziuni și înțelegeri profunde despre calea de salvare a vieții.

Dincolo de aspectul vizual, "Fetele" este o piesă muzicală cu un mesaj puternic, care se îmbină perfect cu povestea videoclipului.

"De-a lungul istoriei, femeile au schimbat destine, au inspirat generații și au modelat societăți. Ele au fost inovatoare, lidere și luptătoare pentru drepturile umane. Aceste femei au ajuns conștient la realizarea că acțiunile lor pot schimba lumea și au înaintat cu hotărâre, pentru a face acest lucru posibil. Astăzi îndemn să ascultăm și să celebrăm forța femeilor din întreaga lume, iar soarta…

Soarta și-o decide fata." -  spune Pasha Parfeni. 

La crearea versurilor au lucrat Dara împreună cu Iuliana Parfeni. Muzica și aranjamentul sunt făcute de către Pasha Parfeni, Dara și Cătălin Temciuc. Regizor - Max Pasiuk. Regizor de imagine - Gheorghe Secrieru. 

Videoclipul pentru "Fetele" deja e disponibil pe YouTube , iar piesa poate fi ascultată pe toate platformele de streaming muzical.

 

Pasha Parfeni este un artist cu o carieră impresionantă în industria muzicală autohtonă. În 2023 Pasha Parfeni a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision cu piesa Soarele și Luna. 

Dara - interpretă, compozitoarea și autoarea textelor. La sfârșitului anului 2022 a lansat primul său album Ruleta. A adunat o bază solidă de fani și aprecieri pentru melodiile sale. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1070890426636