Ianuarie 31, 2023
O adolescentă a câștigat naționala SUA la patinaj artistic pe valsul lui Eugen Doga în interpretarea Cătălinei Cărăuș
„Dulcea și tandra mea fiară”, celebrul vals compus de Eugen Doga, interpretat de Cătălina Cărăuș, a răsunat în timpul competiției naționale la patinaj artistic din SUA. Adolescenta Isabeau Levito (15 ani) a câștigat primul ei titlu de patinator artistic printr-o reprezentație cu această melodie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 15 ani, care este campioană mondială de juniori, a obținut un total de 223,33 puncte la San Jose, vineri, și a terminat în fața dublei campioane Bradie Tennell, care a fost a doua, cu 213,12 puncte. Amber Glenn a fost a treia.

„Am fost atât de mândră de mine pentru că am rămas atât de calmă și concentrată, făcând exact ceea ce mi-am propus”, a declarat Levito, din New Jersey, la NBC. „Sunt gata să încep să sar de pe pereți”.

A venit cu o reacție și interpreta din Republica Moldova Cătălina Cărăuș: „Aseară, vocea mea a răsunat la NBC Olympics. La un an dupa ce piesa „Vals” de Eugen Doga în interpretarea mea a răsunat la Jocurile Olimpice din Beijing, iată că și sportiva americană Isabeau Levito a câștigat la Naționala Statelor Unite, patinând pe piesa „Vals””, a menționat cântăreața.

 

Sursa - newsmaker.mdconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5382878780365