Mai 24, 2024
Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex, logodnicul cu care trebuia să se căsătorească, dupa 7 ani de relatie
Nicoleta Nucă și Alex s-au despărțit de comun acord după o relație de 7 ani. Cântăreața a făcut primele declarații despre separare, a spus că au luat decizia împreună, pentru binele amândurora.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă și Alex formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Împreună participau la evenimente mondene, ofereau și interviuri, ba chiar făceau dezvăluiri despre nunta pe care o planificau. Totul s-a năruit, cei doi au decis să se despartă, scrie avantaje.ro

Anunțul a făcut făcut de cântăreață pe Instagram. „Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat.

A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase', a scris ea pe InstaStory.

nicoleta-nuca-s-a-despartit-de-alex-ursache-2

Ce spunea Nicoleta Nucă despre căsătoria cu Alex, după ce fusese cerută de soție

În urmă cu mai bine de un an de zile, Nicoleta Nucă spunea că Alex Ursache îi oferă foarte multă stabilitate emoțională. Întrebată ce l-a atras prima dată la el, ea a spus: „Considerând că ne apropiem de 6 ani de când suntem împreună, nu cred că-mi mai amintesc exact ce-am gândit, dar cu siguranța primul gând a avut legătura cu aspectul fizic pe placul meu.

Apoi, când am început să ne cunoaștem mai bine, l-am cunoscut ca om și zic că e ce trebuie dacă suntem împreună de atât timp. Are multe calități, dar printre cele mai importante pentru mine sunt ambiția, inteligența, simțul umorului și stabilitatea emoțională pe care o are și o oferă. Eu sunt mai degrabă o corabie pe mare, iar el este ancora mea', a declarat Nicoleta Nucă.

nicoleta-nuca-s-a-despartit-de-alex-ursache-23-1

Referitor la căsătorie, ea se vedea organizând evenimentul în Italia. „Nu, nu am stabilit încă nimic. Nu ne grăbim, pentru că relația noastră este suficient de solidă încât să aibă vreo relevanță majoră o semnătură în acte. Vom face totul la momentul potrivit, când se vor alinia toate exact ca în cazul filmului. Totuși, ca orice femeie, niște schițe în cap mi-am făcut. În privința rochiei nu sunt hotărâtă încă, îmi doresc să fie o rochie care să mă reprezinte. Să mă pună în valoare și totodata să fie comodă ca să ma bucur de eveniment.

nicoleta-nuca-s-a-despartit-de-alex-ursache-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1706745624542