Februarie 18, 2020
Moldova Fashion Days: Vezi cine își va prezenta colecțiile vestimentare la cea de-a XVII-a ediție
Șase nume noi alături de designeri consacrați pe podiumul Moldova Fashion Days la cea de a XVII-a ediție

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Designerii autohtoni cunoscuți și îndrăgiți de public, alături de noile talente care fac primii pași în acest domeniu vă dau întâlnire la cel mai mare show de modă din țară, „Moldova Fashion Days”. Cele mai noi tendințe, idei originale de ținute pentru sezonul primăvară-vară, lume bună și atmosferă unică te așteaptă pe 21 și 22 martie la Jaguar Land Rover.

În cele două zile de show, peste 30 de designeri, reuniți sub brandul Dininimă, își vor demonstra noile creații recent scoase din ateliere. Texturi îndrăznețe, elemente și asocieri neașteptate, culori energizante și optimiste, stil și atitudine - sunt caracteristicile colecțiilor acestui sezon.

Bineînțeles, pe podiumul de la Moldova Fashion Days veți vedea colecțiile brandurilor deja îndrăgite, dar și a celor șase tineri designeri, care fac primii pași curajoși în industria modei și sunt gata să-și demonstreze cu mândrie talentul.

Doina Nistor, director al Proiectului de Competitivitate din Moldova

Susținem de mulți ani industria textilă din Moldova și suntem alături de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) în toate activitățile pe care le desfășoară. Investim resurse în dezvoltarea designerilor care au deja experiență, oferindu-le oportunitatea de a participa la evenimente și expoziții, atât locale, cât și internaționale. Iar prin intemediul ZIPhouse (Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii), suntem alături de tinerele talente, încurajându-le încă de pe bancile facultății.”

Alexandra Can, director APIUS

Industria ușoară reprezintă una dintre cele mai prospere ramuri ale economiei naționale, ocupând primele poziții în topul domeniilor de atragere a investițiilor. Un succes pe care îl înregistrăm de câtiva ani este organizarea show-ului de modă Moldova Fashion Days. Evenimentul dat reprezintă un instrument de promovare a celor mai talentați designeri din Republica Moldova”, a menționat Alexandra Can, președinta Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS).

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0866928100586