Mai 20, 2024
Marcel Pavel este căsătorit cu o rusoaică. Sunt împreună de peste 30 de ani
Marcel Pavel este, fără dar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. A fost dintotdeauna apreciat pentru vocea și felul său de a fi, îndeosebi pentru familia minunată pe care o are. Dacă artistul este deja arhicunoscut, nu același lucru îl putem spune despre soția sa, o persoană discretă, care a ales să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Născută sub numele de Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia şi a venit în România în 1992, cu ocazia organizării diverselor spectacole. Acela a fost momentul în care l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de zile, cei doi au devenit un cuplu.

Soția lui Marcel Pavel, de o frumusețe răpitoare

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele rusoaicei Violeta Şmîşleaeva, fostă balerină a Teatrului Balșoi din Moscova, cu care este căsătorit de peste trei decenii. Cu toate că are parte de un soț celebru, cunoscut și iubit de o țară întreagă, Violeta a ales să nu se expună într-o manieră atât de puternică, scrie click.ro

Povestea de iubire dintre Marcel Pavel și soția sa, Violeta

Marcel Pavel alături de soția lui / foto: Social media 

În trecut, Violeta mărturisea faptul că prin prisma venirilor dese în România a reușit să îl cunoscă pe cel care i-a devenit soț și tată al copiilor. Frumoasa blondină își amintea cu nostalgie momentele în care Marcel o suna să o întrebe de sănătate, în perioada în care ea se întorsese pentru o vreme în Rusia. La insistențele acestuia a decis să revină definitiv în România, cu toate că, la început, părinții acesteia au fost destul de reticenți. 

343

„La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, povestestea Violeta.

marcel_si_sotia_de_la_ok_magazine-1280x720-1 

cum-arata-violeta-smisleaeva-sotia-lui-marcel-pavel-dezvaluire-dupa-29-de-ani-de-relatie-nu-ma-vedeam-langa-el-5_09094700



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0825033187866