Octombrie 04, 2023
Loredana Groza, fotografie controversată în mediul online. Reacția fanilor: „N-are nicio legătură cu realitatea”
Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Pe lângă talentul său, cântăreața în vârstă de 53 de ani i-a cucerit pe fani și cu aspectul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să arate acest lucru și pe rețelele de socializare. Recent, diva a realizat o ședință foto îndrăzneață și a postat imaginile pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 600 de mii de urmăritori. 

Cântăreața a purtat un body negru, din paiete, care avea un decolteu proeminent, lăsându-i la vedere un top scurt. Întreaga ținută a fost completată de dresuri din plasă și de cizme lungi din piele. Secțiunea de comentarii a artistei a fost plină de complimente de la fani, însă au existat și persoane care au criticat-o pe artistă pentru felul cum arată, scrie profm.ro

„Photoshopul să trăiască”/ „N-are nicio legătură cu realitatea”/ „Nu ești tu”, sunt doar câteva din comentariile pe care Loredana le-a primit la ultima sa postare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, păr blond şi piele 

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 51 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele. 

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9196014404297