Martie 10, 2023
La 77 de ani, Helen Mirren este inegalabilă pe covorul roșu. Actrița, energică și stilată la cea mai recentă aparție
La 77 de ani, Helen Mirren le dă clasă multor vedete care au doar un sfert din vârsta ei. Actrița a dovedit că este plină de energie la cea mai recentă apariție în public, impresionând cu forma ei fizică deosebită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița britanică a strălucit pe covorul roșu la premiera filmului “Shazam! Fury of the Gods”, din Marea Britanie. Helen Mirren a ales pentru eveniment un pantaloni negri și o pelerină fucsia, eclipsându-le astfel pe colegele ei Lucy Liu și Rachel Zegler, în vârstă de numai 21 de ani, scrie perfecte.ro

Helen și-a completat look-ul cu un coc supradimensionat și cu un machiaj discret.

Actrița susține că până la vârsta aceasta nu și-ar fi făcut nicio operație estetică, însă sunt și persoane care o contrazic. Și chiar dacă ar fi apelat la astfel de proceduri, look-ul ei este unul natural.

 

“Sunt bătrână. Și mă uit la mine. Și e ok. Oamenii vorbesc despre a îmbătrâni cu grație și nu știu ce înseamnă asta. Se pare că înseamnă că nu ai apelat la operații estetice, însă credeam că înseamnă mult mai mult de atât. Pentru mine înseamnă mai mult să accepți cine ești, ce ești și ce vrei să faci. Evident, încerc să arăt cât de bine pot și recunosc că mi-ar plăcea să arăt cu 20 de ani mai tânără. Dar nu arăt și nu voi mai arăta vreodată”, spunea actrița într-un interviu.

 

Lucy Liu, în vârstă de 54 de ani, cunoscută din serialul “Ally McBeal” și din “Îngerii lui Charlie”, a ales o rochie galbenă asimetrică pentru această premieră.

Helen Mirren in Valentino - Shazam Fury Gods - 2concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41763043403625