Konstantinos Dimopoulos - consultant în domeniul HoReCa, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul Food & Beverages. El oferă consultanță proprietarilor de restaurante din întreaga lume.
Konstantinos a povestit la Aquarelle Voices, cum a ajuns să trăiască în Republica Moldova, ce părere are despre: țara noastră, nunțile moldovenești, mâncarea tradițională, sinceritatea moldovenilor și obiceiurile noastre.
Konstantinos a dezvăluit adevărul despre restaurantele din țara noastră. Am vorbit despre aroganța chelnerilor, nemulțumirile clienților, ce se întâmplă de fapt în bucătăria unui restaurant, câți Chefi bucătari adevărați avem în țara noastră, dar și cum a evoluat piaţa de HoReCa în ultimii ani, care sunt cele mai frecvente greșeli ale proprietarilor, cât de mare este concurenţa din piaţă, ce lipseşte astăzi din acest sector, care sunt principalele probleme ale industriei și care este secretul unui restaurant de succes.
Partenerul proiectului: Lion's Jewellery