Iunie 20, 2022
Kate Middleton, lecție de stil într-o rochie inspirată de cea purtată de prințesa Diana
Chiar dacă nu a avut plăcerea de a o cunoaște personal pe soacra sa, prințesa Diana, Kate Middleton reușește să se simtă aproape de aceasta. Deseori, ducesa îmbracă ținute care amintesc de cele purtate de "prințesa inimilor" sau accesorizează cu bijuterii care i-au aparținut acesteia. Așa se face că, zilele trecute, soția prințului William a stârnit din nou admirație datorită gestului făcut la cursele de cai de la Royal Ascot: a ales o rochie cu buline, aproape identică cu cea purtată de Diana în urmă cu 34 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Middleton este una dintre cele mai bine îmbrăcate membre ale unei familii regale. Toate privirile sunt ațintite asupra ei de fiecare dată când participă la un eveniment, iar comentariile făcute pe baza ținutelor ei nu lipsesc. În weekend, aceasta a participat alături de soțul ei la evenimentul Royal Ascot și a îmbrăcat o rochie albă cu buline negre, care a amintit foarte tare de cea pe care soacra ei a îmbrăcat-o cu aceeași ocazie, în urmă cu mai bine de 30 de ani. În plus, cele două au avut și aceeași pereche de cercei cu perle.

printesa diana si kate middleton 

Diferențele dintre cele două ținute au fost subtile, la nivel de lungime și materiale. Mai mult, Kate a umblat la modelul pălăriei, al pantofilor și al poșetei.

Nu este prima dată când ducesa de Cambridge se inspiră de la regretata ei soacră sau poartă bijuterii care i-au aparținut acesteia. Așa a procedat și la înmormântarea prințului Philip, dar și în portretul oficial de la 40 de ani.

 

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1940577030182