Ianuarie 20, 2023
Jennifer Lopez, ravisantă la premiera filmului său, în rochie transparentă, cu trupul la vedere
Jennifer Lopez a sclipit la propriu, la premiera din Los Angeles a filmului său, ”Shotgun Wedding”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În film, artista îl are ca partener pe Josh Duhamel, iar din 27 ianuarie, va putea fi văzut pe Prime Video.

Jennifer Lopez și-a onorat cel mai recent film în care joacă având o prezență de zile mari, o rochie Valentino aurie, spectaculoasă, ce dă senzația că diva este drapată în aur.

Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding

Miercuri, 18 ianuarie, artista în vârstă de 53 de ani a apărut singură pe covorul roșu, la premiera Prime Video a mult așteptatei comedii ”Shotgun Wedding”.

Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding

Filmările pentru această producție s-au încheiat cu câteva zile înainte de a se despărți de fostul său logodnic, A-Rod. Vedetele din distribuție s-au distrat pe cinste la filmările din Republica Dominicană, în plină pandemie COVID-19.

Ca de obicei, Jennifer Lopez știe să se pună în centrul atenției la orice eveniment. Așa a fost și de data aceasta, căci rochia sa transparentă a prezentat-o ca pe un adevărat cadou, legat cu fundă galbenă.

Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding

J Lo a purtat un clutch Tyler Ellis la fel de galben precum funda din talie și și-a prins părul în coc. Atitudine totală de divă consacrată. Ca accesorii, a folosit cercei oversize și nu i-au lipsit inelele dragi.

Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding

Filmul ”Shotgun Wedding” este produs de însăși Jennifer Lopez, în colaborare cu Ryan Reynolds. Este o comedie romantică, ce promite să descrețească frunțile tuturor. Povestea este una ușurică, de altfel, reuniunea familiilor pentru nuntă, într-o destinație exotică. Pe măsură ce toată lumea ajunge la locație, se lasă cu complicații: mirii se răzgândesc, dar apare și o situație inedită și pe alocuri dramatică, o luare de ostatici.

În distribuția filmului mai apar Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Lenny Kravitz.

Josh Duhamel a dezvăluit People Magazine că s-a distrat copios la filmări, împreună cu Jennifer Lopez. ”E ca o șefă, așa, dar în sensul bun.” Actorul a recunoscut și că se simte ușor intimidat de celebra cântăreață latino.

Jennifer Lopez joacă rolul lui Darcy, o superbă mireasă pe pe care o vedem etalându-și corpul spectaculos într-o pereche de bikini sexy, dar și în rochiile create de designerul israelian Galia Lahav. Comedia ”Shotgun Wedding” îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, iar acțiunea vine în valuri, făcând din acest film unul de neratat, în care mireasa poartă nu mai puțin de 28 de rochii de mireasă.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72304129600525