Mai 24, 2024
Jennifer Lopez i-a închis gura unui reporter. Cum a reacționat când a fost întrebată despre căsătoria cu Ben Affleck
Diva a refuzat să răspundă la o întrebare despre căsătoria ei și a lui Ben Affleck, aflată, după cum spun unii, pe marginea prăpastiei. Ce-i drept, niciunul dintre cei doi soți nu a comentat până acum informația în vreun fel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când vine vorba de mariajul ei controversat, buzele îi sunt pecetluite!

Nimic nu pot obține reporterii curioși de la divă. Are acest talent de a baleta printre întrebările incomode. Același a fost cazul recent, la conferința de presă găzduită în Mexic, cu ocazia premierei Atlas, scrie okmagazine.ro

Cântăreața hitului „On the Floor” l-a oprit brusc pe un reporter care i-a cerut să abordeze zvonurile despre divorț în timpul discuției publice din Mexico City care viza viitorul ei film „Atlas”, miercuri.

J Lo, Profimedia

„Poți mai mult decât atât”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt, conform unui videoclip postat pe Instagram de contul lui El Gordo y la Flaca.

Lopez se află într-un turneu de promovare al noului ei film Netflix, pe fondul zvonurilor că al său mariaj este pe marginea prăpastiei, la doar doi ani de la nunțile care le-au pecetluit iubirea. Căci da, au făcut două nunți, nu una. Prima la capela din Las Vegas, într-o ceremonie rapidă, iar a doua extinsă, cu mare ștaif, pe unul dintre domeniile lui Affleck.

J Lo, Profimedia

Marți, ea a participat la a doua premieră a filmului său, de data asta în Mexic solo, în timp ce actorul „Argo” a fost fotografiat părăsind eleganta locație Giorgio Baldi din Santa Monica, California, mai târziu în acea noapte.

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că starul „Gone Girl”, în vârstă de 51 de ani, „și-a venit în fire” și își dă seama că mariajul cu cântăreața „Jenny from the Block”, în vârstă de 54 de ani, s-a încheiat.

Ben nu mai poartă verighetă deja! Jennifer Lopez însă o are în continuare pe deget și evită cu grație orice întrebare incomodă din această sferă.

TOPSHOT - US actor Ben Affleck and US actress and singer Jennifer Lopez arrive for the screening of the film "The Last Duel" presented out of competition on September 10, 2021 during the 78th Venice Film Festival at Venice Lido. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP) (Photo by FILIPPO MONTEFORTE/AFP via Getty Images)concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98270726203918