Februarie 29, 2024
Jennifer Lopez, dezvăluiri neașteptate despre relațiile abuzive în care a fost: „Atât de dureroase”
Jennifer Lopez a vorbit deschis despre relațiile abuzive în care a fost în trecut, dezvăluind că a fost bruscată și tratată fără respect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a povestit în detaliu despre relațiile abuzive din trecut, în care a ajuns la capătul puterilor, în noul ei documentar emoționant, The Greatest Love Story Never Told. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, care este căsătorită cu Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, a declarat că a trecut prin momente terifiante în trecut, în anumite relații romantice în care era implicată, scrie elle.ro

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre abuzurile la care a fost supusă

Vedeta, care nu a dezvăluit cine a fost abuziv cu ea în trecut, a spus că s-a simțit ca și cum „privea prin ceață” în timp ce încerca să iasă din situația „dură”. Lopez a povestit cu mai multe detalii despre experiențele pline de violență prin care a trecut

„Au fost oameni în viața mea care mi-au spus ‘Te iubesc’ și apoi nu au făcut lucruri care erau cam în concordanță cu cuvântul dragoste. Trebuie să ajungi la fundul sacului în care te afli în situații atât de inconfortabile și atât de dureroase încât în cele din urmă spui: ‘Nu mai vreau asta'”

At the heart of the documentary and the accompanying musical movie also released - titled This Is Me... Now - is Lopez's demons. Seen last week in LA

Momentul de cotitură a venit atunci când un terapeut a întrebat-o cum ar trata o situație abuzivă dacă i s-ar întâmpla fiicei sale – vedeta spunând: „A fost atât de clar. I-aș fi spus să plece naibii de acolo și să nu se uite înapoi, dar pentru mine era atât de tulbure și complicat. Să fii aruncată și bruscată în felul acesta nu este distractiv. Adică, nu am fost niciodată într-o relație în care am fost bătută, slavă Domnului, dar cu siguranță am fost bruscată și alte câteva lucruri neplăcute. Greu. Lipsite de respect.”

How to Watch Jennifer Lopez's ‘The Greatest Love Story Never Told’

Artista a filmat documentarul alături de soțul ei

Jennifer Lopez îi împarte pe gemenii Max și Emme, de 16 ani, cu fostul soț Marc Anthony. Ea a fost căsătorită anterior cu Ojani Noa și Cris Judd. Vedeta a avut în trecut relații amoroase cu Diddy, Alex Rodriguez și Casper Smart. J-Lo a dezvăluit, de asemenea, că Affleck a fost „reticent” să apară în documentarul ei, în timp ce a participat la o proiecție recentă la Pacific Design Center din Los Angeles, potrivit People. Vedeta a declarat că a fost „foarte înfricoșător” să filmeze documentarul sincer alături de Ben Affleck.

Jennifer Lopez and Ben Affleck attend Amazon's

„Cealaltă parte înfricoșătoare a fost că îl aduceam în el pe soțul meu, care a fost un fel de participant reticent, participant tăcut și toate cele. Tocmai i-am spus în timpul uneia dintre părțile filmului: ‘E ciudat?’. El a spus: ‘Da’. I-am spus: ‘Ești nebun’. I-am spus că el este nebun, nu eu. Dar știu că eu sunt o nebună. Am înțeles partea asta. Dar chiar simt că, în calitate de artist, trebuie să fii vulnerabil. Trebuie, chiar și atunci când joci un rol, trebuie să ajungi la părțile reale din tine pentru a împărtăși ceea ce înseamnă să fii om. Iar acesta este un lucru înfricoșător de făcut. Cred că oamenii ar crede că sunt atât de obișnuită să fiu în fața unei camere de filmat și că mă simt destul de confortabil cu ea, iar acest lucru este adevărat. Mă simt confortabil cu ea. Dar atunci când îți împărtășești… nu ai un scenariu pe care îl citești și joci un personaj sau nu cânți un cântec pe care l-ai scris și care va fi difuzat în lume, ci doar îți trăiești viața și îți împărtășești cu adevărat cele mai profunde gânduri, pentru că asta trebuie să explorezi pentru a spune această poveste și pentru a face ceea ce încerci să faci. Pentru mine, asta a fost foarte înfricoșător.”, a mai spus artista.


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94267702102661