Martie 14, 2024
Jennifer Aniston, la 55 de ani: În ce constă rutina de sport și dieta pentru a arăta impecabil
Și... surpriză! Antrenamentele pentru abdomene și cardio intense nu sunt în program. Ce face, mai exact, vedeta din Friends?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din tinerețe, arată fabulos. Nu a avut niciodată derapaje de greutate, însă ce stârnește interesul fanilor este cum reușește să arate de parcă ar fi încremenit în timp. Nu pare o femeie de 55 de ani și este fascinantă în rochii mini sau mulate.

Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036552291 jpg 

În urmă cu câțiva ani, diva mărturisea că este foarte meticuloasă în ceea ce privește rutina sa de sport. Aceasta implica ședințe epuizante de efort și trezit dis-de-dimineață.

Cu timpul însă, vedeta spune că s-a echilibrat și nu mai este obsedată de a face lucrurile întotdeauna la fel. Cu toate acestea, silueta este neschimbată: are talie de viespe, picioare și brațe tonifiate, scrie okmagazine.ro

Ea a devenit mai înțeleaptă în ceea ce privește antrenamentele ei, a înțeles mai bine de ce este capabil corpul ei și în special de ce are nevoie acum, la 50 de ani plus. În timpul pandemiei și din cauza unei accidentări la spate suferită pe platoul de filmare, o nouă modalitate de antrenament a cucerit-o și i-a transformat complet rutina săptămânală: Pvolve, prescurtare de la Personal Evolution.

Jennifer Aniston  foto   Shutterstock

Este o metodă funcțională de fitness cu impact redus, care încorporează echipamente ce stimulează rezistența, pentru a lucra întregul corp.

Iată exact care este rutina de antrenament a lui Jennifer Aniston acum și ce mănâncă într-o zi pentru a arăta și a se simți mai puternică ca niciodată la 55 de ani

Ea s-a confesat publicației womenshealthmag.com, unde a spus că în mod ideal, are patru antrenamente pe săptămână.

A învățat să ”transpire mai inteligent, nu mai greu.”

Jennifer Aniston  foto   Shutterstock

Pot să am și în 20 de minute un antrenament la fel de eficient ca unul ce ține o oră, spune diva.

Jennifer Aniston a renunțat complet la chin și nu mai pune presiune pe ea. Acum consideră că antrenamentele lungi și epuizante pe care le parcurgea mai demult puneau multă presiune pe articulațiile ei și nu mai vrea asta!

Alimentația este și ea corectă. Fiecare masă conține proteină și legume. Actrița dezvăluie că începe fiecare zi cu un pahar cu apă călduță, în care dizolvă o linguriță de oțet de mere: „E fantastic pentru intestine.”

Jennifer Aniston  foto   Shutterstock

Bea cafea și așteaptă prânzul alcătuit mereu generos, din legume și proteine. Proteinele ne dau sațietatea necesară tot timpul zilei și în felul ăsta nu mai suntem tentați să apelăm la gustări.

După-amiaza, Jennifer Aniston se răsfață fie cu un măr și unt de arahide, fie cu popcorn sau ceva care să-i placă mult. Are grijă ca la cină să aibă tot proteine și legume, iar masa să nu fie servită prea târziu.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63597393035889