Martie 15, 2023
Inna, apariție incendiară într-un body super sexy. Reacția lui Deliric: „Văleleu!”
Inna a fost recent protagonista unei ședințe foto incendiare. Cântăreața a pozat în ținute sexy, încât a reușit să-l surprindă chiar și pe iubitul ei, Deliric.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna a pozat într-un body negru, stând culcată pe jos, iar ipostaza provocatoare a stârnit imediat reacții după publicarea fotografiilor pe Instagram. Printre primii care au comentat s-a aflat și Deliric, iubitul artistei. „Văleu, văleleu”, a scris el în dreptul postării. 

„@deliric,norocosule!, „Adorabilă, pupici, te iubim”; „Superbă!”; „Regină”, au urmat aprecierile fanilor. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Pentru o ipostază total neașteptată, Inna a urcat pe un suport foarte înalt. „Aproape că am refuzat să mă ridic pe acest piedestal. Știu că nu pare înfricoșător, dar crede-mă că odată ce ajungi acolo sus este... ideea genială a lui @andrei.via”, a scris Inna. 

Inna se numără printre artiștii de tot, care se bucură de mare succes în străinătate. Cea mai nouă piesă a artistei, Yummy, a fost apreciată de milioane de fani din întreaga lume. Unii au numit-o regina dansului din România, după mișcările pline de senzualitate din videoclipul lansat alături de Dhurata Dora și Stefflon Don. 

Ar putea fi o ilustraţie cu 1 persoanăconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89756488800049