August 11, 2022
În ce case a locuit Kate Middleton până la vârsta de 40 de ani
Spre deosebire de alte figuri regale, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, nu s-a născut cu titlu nobil. Ba din contră, a dus o viață relativ modestă până la momentul în care l-a cunoscut pe soțul ei, Prințul William. Iată în ce case a locuit Kate Middleton până la vârsta de 40 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Felul în care Prințesa Diana a reușit să se facă iubită dedicându-și viața celorlalți este unic. Cu toate astea, sunt mulți aceia care o aseamănă pe Kate Middleton cu regretata Lady Di. Spre deosebire de Diana însă, Ducesa de Cambridge nu s-a născut cu titlu nobil. A trăit o viață modestă în comparație cu ce trăiește acum. Asta până când l-a cunoscut pe Prințul William, pe când ambii erau studenți.

Vedeți în continuare în ce case a locuit Kate Middleton până la vârsta de 40 de ani.

Conacul Bucklebury

Kate a crescut în satul pitoresc Bucklebury, aflat la doar o oră și jumătate de Londra. În prezent, părinții lui Kate locuiesc în Conacul Bucklebury. O proprietate spațioasă cu o istorie foarte bogată. Locuința a fost construită după ce, în 1830, un incendiu devastator a mistuit casa ce se afla inițial pe acel teren. Poartă denumirea de Conacul Bucklebury din 1906.

Sf. Salvator – Universitatea St. Andrews

Înființată în 1413, Universitatea St Andrews din Scoția se mândrește cu o listă impresionantă de absolvenți. Printre ei se numără Alex Salmond, fost prim-ministru al Scoției, și Benjamin Franklin. Prințul William și Kate Middleton au absolvit în 2005 cursurile aceleiași universități.

Strada Old Church

Este o casă în Chelsea pe care familia Middleton a cumpărat-o în 2002. A devenit casa pe care Kate și Pippa Middleton au împărțit-o imediat după ce au absolvit facultatea.

Proprietatea Bodorgan

În timp ce Prințul William era staționat în Anglesey pentru a se antrena pentru Royal Air Force, el și pe atunci viitoarea sa soție au închiriat această proprietate. O casă cu 4 dormitoare și acces la plajă privată.

1A Palatul Kensington

Complet renovat în 2013, Palatul Kensington a devenit reședința principală a Ducelui și Ducesei. Renovările au costat circa 1 milion de lire sterline. Conacul cu patru etaje și 20 de camere se află în același complex cu reședințele altor membri regali. Printre ei Ducele și Ducesa de Kent, Ducele și Ducesa de Gloucester și Prințul și Prințesa Michael de Kent.

Conacul Anmer

Drept cadou de nuntă, Regina Elisabeta i-a dăruit Prințului William acest conac. Datează din 1802 și este foarte aproape de reședința regală din Sandringham. A fost complet renovată de William și Kate, costurile ridicându-se la 1.5 milioane de lire sterline. Dispune de o piscină în aer liber și un teren de tenis.

Sursa - agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2221739292145