Ianuarie 27, 2023
"Îmi spuneau că nu am nimic în cap" De ce nu apare Antonia la evenimente și nu dă interviuri
Invidiată și admirată deopotrivă, și Antonia, la fel ca toți ceilalți, are nesiguranțele ei și momentele în care simte nevoia să exprime ce o supără.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Criticată pentru că vorbește deseori în engleză pe rețelele sociale, solista a explicat de ce face asta și cum criticile au determinat-o să nu mai spună liber ce gândește și să-și exprime părerile. Mai mult, recunoaște că simte anxietate legată de acest subiect și că este jignită dacă greșește atunci când vorbește în română, ceea ce a determinat-o să apară mai puțin la evenimente sau să dea interviuri.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Aflată într-o stare melancolică, Antonia s-a adresat, prin intermediul Instagram, prietenilor ei din SUA, acolo unde a trăit ani buni, dar și oamenilor din România care o critică doar pentru că se exprimă mai ușor și mai liber în engleză. Vedeta s-a născut în România, dar a plecat de mică în America, acolo unde a trăit 13-14 ani, motiv pentru care nu era obișnuită cu limba română atunci când s-a întors.

"Câteodată sunt tristă sau mă simt frustrată pentru că am multe lucruri de spus. Dacă pot să mă exprim așa cum mă simt mai confortabil, adică în engleză, pot să vorbesc ore-n șir. Dacă merg aici la emisiuni, podcasturi sau interviuri și vorbesc în română, tind să mă închid, nu am nimic de spus, devin timidă, am anxietate, pur și simplu îngheț și nu mai am mare lucru de spus. Mă frustrează pentru că mi-aș dori să fiu exact așa cum sunt eu. Mare parte din asta vine din traume. Știu că sună dramatic, dar nu știu cum să explic altfel, pentru că în trecut mulți au râs de mine pentru că nu știam să vorbesc bine românește. Îmi spuneau: 'Ești proastă, ești doar frumoasă, dar nu ai nimic în cap, nici nu știi să vorbești corect'. Toate astea m-au făcut extrem de nesigură, îmi e teamă că o să fac greșeli. De multe ori mă gândesc că, cine vrea să înțeleagă, o va face, cine vrea să mă urască, o să o facă. Asta m-a determinat să nu mai vreau să mai apar în public. Am vrut doar să vă spun lucrurile astea la care mă gândesc destul de mult", a povestit Antonia în mai multe InstaStories.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

profm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76660680770874